Cum arată un grajd transformat într-o casă de lux: Se vinde cu peste un milion de dolari!

Un simplu grajd părăsit a devenit o proprietate de lux după ce un dezvoltator l-a renovat complet.
Te-ai gândit vreodată cum ar fi dacă ai locui într-un grajd? Nu? E de înţeles, dar după ce vezi aceste fotografii o să-ţi doreşti o asemenea experienţă.

Un dezvoltator imobiliar britanic, Rob Lond-Caulk, a renovat o fermă agricolă părăsită, numită The Old Grain Store, din South Norfolk, Anglia, transformând-o într-o proprietate de lux scoasă la vânzare pentru cel puţin 1,3 milioane de dolari. Execuţia acestui proiect a durat un an şi jumătate, iar rezultatul e impresionant.


Elementul central al investiţiei este un grajd care a devenit o casă cu un stil contemporan, foarte stilat, cu o bucătărie modernă, patru dormitoare, trei camere de recepţie, un birou şi o terasă însorită. Şi are şi cinema!

Locuinţa are încălzire prin podea şi un balcon cu o panoramă splendidă. Alături se află un garaj cu trei locuri, din care unul cu uşă cu închidere automată.

Proprietatea are aproape o jumătate de hectar de grădini şi este ideală pentru cineva care lucrează în oraş dar îşi doreşte să trăiască într-un loc liniştit şi să facă naveta, având acces la o autostradă care face legătura cu Londra şi Cambridge.
Terenul adiacent, în suprafaţă de 6,88 hectare, se vinde separat, notează site-ul Lad Bible.

Caroline Culot, expertă în piaţa imobiliară, spune despre dezvoltatorul Rob Lond-Caulk că este un veritabil magician. "A luat o clădire de nimic care se remarca doar prin locul în care se afla şi a creat o casă nouă magnifică cu o vedere fantastică din dormitor şi din balcon. Da, este un preţ de pornire mare, dar iei aproape jumătate de hectar de pământ într-un loc frumos, în vârful unui deal cu pământ cât vezi cu ochii", a declarat Caroline.
Imaginile susţin pe deplin pledoaria ei.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod