Cum arată un balon de săpun la minus 16 grade Celsius - FOTO

O fotografă din Cehia demonstrează cum natura poate face din orice o operă de artă. Ea a profitat de gerul din ultima perioadă pentru a surprinde cum arată un balon de săpun la -16 grade.
Era un frig de crăpau pietrele, dar nu și baloanele de săpun când Lenka Zapletalová a ieșit afară pentru a face câteva poze. Un experiment foto interesant, pentru care s-a înarmat cu răbdare și haine groase. Avantajată și de lumina optimă, ea a surprins transformările prin care trec baloanele de săpun sub acțiunea frigului.

Micile bule au înghețat rapid și au format cristale hexagonale minuscule. Tânăra a avut nevoie de aproximativ o oră și de ajutorul soțului ei pentru a surprinde aceste minunate bijuterii efemere, relatează Bored Panda.

După ședința foto în frig, soțul a răcit, dar Lenka spune că fotografiile merită efortul. Asemenea imagini nu pot fi realizate stând la căldură...
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod