Copiii cu sindromul Down, eroii unui clip care te va emoţiona - VIDEO

O mamă a fost uimită după ce mii de oameni au urmărit un clip în care sunt omagiaţi copiii cu sindromul Down.

Clipul realizat în stil "Carpool Karaoke", după modelul consacrat de realizatorul de televiziune James Corden, arată 50 de mame din Marea Britanie care cântă în maşină împreună cu copiii lor diagnosticaţi cu sindromul Down. Pentru a comunica cu micuţii, femeile folosesc Makaton, un limbaj britanic al semnelor, în timp ce cântă melodia "A Thousand Years", interpretată de Christina Perri, relatează BBC.

Clipul emoţionant a atras atenţia prezentatorului TV în vârstă de 39 de ani, care l-a numit "frumos".

Corden a mărturisit că imaginile l-au făcut să plângă. Filmuleţul a fost apreciat şi de Christina Perri. "Este cel mai tare!!! Sunt onorată că au ales cântecul meu! Inima mea e plină de mândrie!!!", a scris cântăreaţa.

Cu un titlu sugestiv, "50 de mame, 50 de copii, 1 extra cromozom", clipul de patru minute şi jumătate a devenit foarte popular pe internet, fiind urmărit de peste 250.000 de ori pe YouTube.

Ideea acestui material i-a venit unei mame după ce a văzut un clip despre cum să faci karaoke în maşină folosind Makaton, o formă simplificată a limbajului britanic al semnelor.

Rebecca Carless, în vârstă de 35 de ani, s-a gândit că ar fi interesant să facă un clip pentru a aniversa Ziua mondială a sindromului Down, care are loc pe 21 martie. Ea a scris pe grupul Designer Genes, dedicat mamelor cu copii care suferă de sindromul Down, iar alte 49 de femei din Marea Britanie s-au filmat în timp ce făceau karaoke în maşină cu copiii lor.

Imaginile au fost editate de tatăl unui copil cu sindrom Down, apoi acesta le-a postat pe YouTube, unde în 24 de ore au adunat peste 1.500 de vizualizări, relatează Daily Mail.

Rebecca a spus că reacția oamenilor din mediul online a fost "nebună".
Ea are trei copii, dintre care unul cu sindromul Down. "Credem că acest clip chiar are potenţialul de a deveni cel mai vizionat din lume de Ziua mondială a sindromului Down, aşa că vă rugăm pe toţi să daţi share şi să ne ajutaţi să reuşim!", a spus femeia în vârstă de 35 de ani.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod