Cele mai neinspirate poze de profil de pe Tinder: Ce-o fi fost în mintea lor?

Utilizatorii reţelei Tinder vor să-şi găsească un partener, dar nu toţi pornesc cu dreptul în această cursă. Poza de profil nu le dă multe şanse.
Alegerea unei imagini de profil nu-i aşa simplă, mai ales pentru cei care doresc să aibă o relaţie şi îşi încearcă norocul pe Tinder. Dar nici n-ar trebui să fie o treabă atât de complicată încât să producă asemenea rezultate hilare, precum cele publicate de Bored Panda.

Pe Tinder sunt tot felul de oameni, dar cei mai mulţi ştiu să se prezinte într-o lumină cât mai favorabilă, de cele mai multe ori extrem de îmbunătăţită. Alţii, în schimb, reuşesc să se facă de râs şi în loc să-i stârnească interesul unui potenţial partener, tot ce obţin este o porţie zdravănă de râs.

Fie că se pozează în ipostaze amuzante, fie că îşi pun poze de profil din care nu înţelegi nimic pentru că de fapt nu îţi arată mai nimic, este evident de ce e atât de dificil pentru unele persoane să-şi găsească pe cineva. Mai ales pentru femeia care se prezintă pe Tinder în rochie de mireasă, îmbrăţişându-şi "fericitul" soţ.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod