Cele mai ciudate toalete din lume: Totul e anapoda!

Nimeni nu știe ce-o fi fost în capul celor care au gândit așa ceva. În cele mai ciudate toalete din lume intri doar când nu mai încotro și încerci să ieși cât mai repede.
Care e primul lucru care îți atrage atenția într-o toaletă? Cei mai mulți ar fi interesați, firește, de curățenie. Alții ar aprecia și izolarea. Ei bine, există astfel de spații în care nici curățenia, nici liniștea nu te mai interesează, mai degrabă ai fi mulțumit dacă lucrurile din această încăpere ar avea o noimă...

În cele mai ciudate toalete din lume totul e pe dos, iar cei care au avut asemenea idei ciudate par să-și fi propus să transforme folosirea lor într-un calvar.
Practic, sunt genul de locuri în care intri doar când nu mai ai nicio altă variantă și din care încerci să scapi cât mai repede.

Mai mulți utilizatori ai rețelelor de socializare Twitter, Reddit și Imgur care au trecut prin aceeași experiență au postat imagini cu toaletele bizare pe care le-au descoperit. Unele nu au pereți, altele au closetele amplasate unul lângă altul, în altele nu poți să ajungi la sulul de hârtie igienică. Una se află în mijlocul unei încăperi, dar e delimitată doar de niște pereți mici, ca birourile open space, alta, mai ciudată, e chiar în bucătărie.
Sau bucătăria e în toaletă, greu de spus...
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod