Ce se întâmplă când copiii rămân singuri în casă cu animalele. Râzi cu lacrimi!

Când un copil rămâne singur acasă cu un animal de companie sau mai multe, fie şi pentru câteva minute doar, lucrurile pot scăpa uşor de sub control. Aceste imagini amuzante spun tot.
Orice este posibil când un copil îşi dă seama că nu mai e nimeni care să-l ţină din scurt. Dacă are şi un animal de companie prin preajmă, ceea ce urmează este greu de imaginat. De exemplu, poate să toarne lapte pe parchet şi să-l bea laolaltă cu pisicile, cum a făcut un ştrengar surprins într-o fotografie care a devenit virală pe internet.

Iar dacă animalele cooperează, lucrurile o iau razna. Unele sunt mai tolerante decât altele şi acceptă orice, de exemplu, pot să lase un copil să le dea cu ruj sau să le coloreze blana cu cariocile.

Bored Panda a publicat mai multe imagini care demonstrează de ce sunt în stare copiii când sunt lăsaţi nesupravegheaţi în compania animalelor.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Iulie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod