Top 10 cele mai urâte oraşe din lume. Nu merită să le vizitezi!



6. Chişinău, Republica Moldova

Capitala Moldovei ese află pe locul 6 în topul celor mai urâte oraşe din lume, potrivit ucityguides.com Clădirile în paragină, zonele industrializate şi stilul în care sunt construite au fost principalele motive care au situat-o pe locul 6 în topul celor mai urâte oraşe.


7. Houston, Statele Unite ale Americii

Houston este cel mai mare oraș din statul american Texas și al patrulea din Statele Unite ale Americii. Însă, din cauza contrucţiilor haotice a ajuns în topul celor mai urâte oraşe din lume.

8. Detroit, Statele Unite ale Americii


Oraşul american Detroit a fost declarat în urmă cu câţiva ani un simbol al sărăciei şi violenţei urbane. Clădirile construite haotic, precum şi o rată mare a criminalităţii sunt alte aspecte importante care nu trebuie neglijate.
 
 

9. São Paolo, Brazilia


Unul din orașele braziliene cele mai influente global, São Paulo ocupă locul 14 în lista celor mai globalizate orașe ale lumii. Chiar dacă este exercită o influență semnificativă atât în Brazilia, cât și internațional din punct de vedere cultural, economic și politic, São Paulo arată ca o junglă din beton, după cum susţine site-ul citat.

10. Los Angeles, Statele Unite ale Americii


Este un oraş faimos, însă şi cel mai neprietenos când vine vorba despre aglomeraţie şi plimbările relaxate. De aceea a fost inclus în topul celor mai urâte oraşe din lume.

3 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod