Cină romantică sau fotbal?

Fotbal, draga mea! Știi cum e. Îl întâlnești, tipul arată senzațional, e și deștept, vorbește vrute și nevrute, te face să râzi cu gura până la urechi, are și un job bun și unde mai pui că vrea și familie?
Ai senzația că ți-a pus Dumnezeu mâna în cap până când vine ziua aceea în care te ignoră aproape o zi întreagă. Și te frustrezi. Și te plângi. Și îți suni prietenele să le spui cât de nasol e și că nu înțelegi cum poți avea atâta ghinion. 

Fotbalul = frustrarea femeilor. Dar hai să o luăm altfel. Tu nu stai cu orele în mall, probând rochii și rochițe, pe care de multe ori le cumperi și nu apuci să le dai nici măcar eticheta jos? Tu nu stai cu orele în salonul de înfrumusețare, bârfind despre emisiuni și ce a mai făcut x și y? Sunt convinsă că iubitul tău nu-și sună prietenii să se plângă că pierzi prea mult timp la cumpărături (asta dacă nu cumva îi folosești cardul). Și atunci, de ce pentru tine ar fi o problemă atât de mare dacă o dată la ceva timp, individul se duce cu băieții la un meci de fotbal?

Fii deșteaptă! În fond, dacă tu te bucuri de extra masculinitatea lui, ar trebui să înțelegi că un meci de fotbal din divizia A, B sau C, vine la pachet cu asta. Da, sunt bărbați care nu pot rata un meci din Liga Campionilor și sunt bărbați pentru care o cină romantică valorează mai puțin decât un meci cu Pelé. 
Și ca să lămurim lucrurile, Pelé este triplu campion mondial cu Brazilia, iar asta valorează la fel de mult cât poate valora pentru tine un film bun cu Tom Hardy (asta dacă ești fan Tom Hardy).

Ce trebuie să faci?

1. Primul pas: acceptă faptul că e bărbat și îi plac meciurile de fotbal. 
Nu-ți afectează cu nimic relația și felul cum se poartă cu tine. Meciurile nu sunt în fiecare zi și ține cont că terapeuții susțin libertatea și încrederea dintr-un cuplu.

2. Al doilea pas: după ce ai acceptat asta, învață și tu câte ceva.
Așa cum tu ai pretenția ca el să-ți observe cerceii aceia noi și minusculi, imaginează-ți cum s-ar simți el, dacă iubita lui s-ar trezi vorbind despre fotbal. Și mai imaginează-ți cât de mândru ar fi printre prietenii lui când o să spună că iubita lui este altfel. Ei, draga mea, asta înseamnă să ai “asul sub mânecă”.

3. Pasul trei (și cel mai important): fă-i surprize.
Cumpără-i bilete la meciurile importante și fii tu cea care îi da liber la distracție. Crede-mă pe cuvânt, după ce faci asta, vei avea cel mai fericit bărbat și un bărbat fericit va avea grijă să întoarcă roata. Deci, tu vei fi cea care câștigă la final.

Și pentru că tot îți spuneam să-i faci o surpriză, te ajutăm noi: ție îți recomandăm un super Snikers ca să-l poți trimite pe iubitul tău în Barcelona, pe stadionul Olimpic la o super întâlnire cu Pelé! Tot ce trebuie să faci este să te înscrii la concurs între 24 aprilie și 18 iunie, să încarci un video sau o poză cu cea mai bună lovitură de fotbal a iubitului tău, pe pagina de Facebook @Snickers România
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod