20 cele mai frumoase sate din lume. Peisaje uimitoare!

Viața la oraș are farmecul ei, dar trebuie să recunoaștem că marile orașe ale lumii încep să semene foarte bine între ele.
Clădiri înalte, blocuri de locuințe, șosele aglomerate, magazine și reclame la fiecare pas. 

La polul opus se află localitățile mici, tradiționale, care par să fi rămas blocate în timp și care și-au păstrat farmecul și personalitatea. Satele din diverse colțuri ale lumii, în care tradițiile și cultura se păstrează cu sfințenie, sunt uimitor de frumoase și fermecătoare. 

Clădirile realizate după metode vechi de sute de ani fac din aceste așezări adevărate colțuri de Rai.
Dacă unele se remarcă prin construcții tradiționale interesante, așa cum sunt casele din Norvegia acoperite cu mușchi verde sau clădirile vopsite în alb și albastru precum în unele sate din Grecia sau Portugalia, altele se remarcă prin frumusețea peisajelor care le înconjoară.

Așezate pe stânci, printre munți, la maulul mării sau chiar pe apă, astfel de localități ne pot lăsa fără cuvinte prin frumusețea lor.

Descoperă câteva dintre cele mai frumoase sate și mici localități din întreaga lume.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
9 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod