15 locuri foarte vizitate care nu arată aşa cum crezi. Aşteptări versus realitate

Mult Photoshop, însă realitatea este alta. Pitorescul Santorini, canalele din Veneţia, turnul Eiffel, muzeul Luvru, Marele Zid Chinezesc, plaja Copacabana din Brazilia sunt câteva exemple.


De câte ori nu ţi s-a întâmpla să visezi cu ochii deschişi când te uiţi la o fotografie cu o locaţie pe care îţi doreşti să o vizitezi? Majoritatea fotografiilor perfecte pe care le vedem cu aceste colţuri de rai care sunt răspândite în toată lumea pot să fie diferite faţă de ceea ce găseşti la faţa locului.
Multe dintre aceste atracţii turistice ajung să fie extrem de aglomerate, astfel că odată ajuns acolo realizezi că realitatea este alta şi nu este deloc uşor să-ţi faci un selfie de la faţa locului fără să apară o sumedenie de străini în poză.

Numai dacă ne gândim la Fontana di Trevi, vestita fântână din Roma, sau la canalele din Veneţia care în imaginile agenţiilor de turism apar ca cele mai romantice locuri de pe lume, în momentul în care ajungi la faţa locului realitatea este alta.
Cu siguranţă că aceste locuri rămân în continuare unele dintre cele mai minunate de pe Pământ şi merită vizitate, însă vei găsi acolo mii de alţi vizitatori atraşi de farmecul lor.

Aşa că înainte de a vizita aceste locuri gândindu-te că vei fi doar tu cu iubitul tău, priveşte aceste fotografii ca să ştii la ce să te aştepţi!
1 din 16

Santorini, Grecia

28 Februarie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod