10 locuri de vis în care ți-ai dori să fii acum

După o iarnă lungă și geroasă, cu zile întunecate și reci, probabil că închizi ochii și visezi că te afli pe o plajă însorită, admirând un peisaj spectaculos.
Dar astfel de locuri de o frumusețe incredibilă există și în realitate, nu numai în imaginația ta. Descoperă câteva dintre cele mai frumoase locuri de pe pământ în care îți vei dori cu siguranță să ajungi.

Apa din Maldive este atât de limpede, în tonuri uimitoare de albastru și turcoaz încât tot ce îți dorești este să o admiri întreaga zi. La asta s-au gândit și cei de la Centara Grand Island Resort & Spa, care au conceput aceste leagăne desprinse parcă din vise.



Dacă îți dorești să vezi Aurora boreală, Finlanda este destinația perfectă.
Dar dacă frigul nu este prietenul tău, atunci poți urmări spectaculoasele lumini dintr-un iglu confortabil din sticlă.




Insula Santorini din Grecia este recunoscută pentru clădirile sale de un alb imaculat și peisajele care te lasă fără cuvinte. Cum ar fi să le admiri dintr-un astfel de șezlong?




Mulți dintre noi visează să doarmă vara sub cerul liber și să admire cerul înstelat. În Statele Unite, într-o rezervație din Utah, poți dormi la lumina stelelor, ascultând sunetele naturii.



Câteodată, tot ceea ce îți dorești este să stai la soare și să citești o carte bună.
Iar un astfel de hamac, aflat în Maldive, poate duce o astfel de experiență la un cu totul alt nivel.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod