Peisajele din România care îi fascinează pe turiști. 20 de imagini spectaculoase

Munții Carpați, cetățile medievale și castelele din Transilvania au devenit simboluri ale țării noastre pentru turiștii din întreaga lume.
Cei care au vizitat țara postează pe rețelele de socializare imagini senzaționale și peisaje care te lasă fără cuvinte. Iar cei care nu au ajuns încă, distribuie fotografii cu locurile minunate din România pe care vor să le viziteze.

Deși suntem conștienți cu toții de frumusețea țării noastre, aceste fotografii ne reamintesc, de fapt, că România este fascinantă. 

Castetul Corvinilor din județul Hunedoara, cascada Bigăr de la Cheile Nerei, celebrul castel Bran, dar și priveliști incerdibile oferite de munții Carpați se numără printre locurile preferate de turiști.

Descopera câteva dintre cele mai apreciate și distribuite fotografii cu locuri și peisaje din țara noastră.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
3 Noiembrie 2017
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sergiu pe 5 Mar 2017, 21:28
    poza18... NU este arcul de triumf din Bucuresti, ci ARC de Triomphe - ETOILE- din PARIS!

    va rugam, fiti seriosi!

    0
    0

  • Marran pe 4 Mar 2017, 19:04
    Remarca.

    Imaginea arcului de triumf nu cred ca este din Buc, poate din Paris?!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod