Broscuţa cu pălărie roz, cea mai simpatică apariţie pe internet - FOTO

Prietenia unui bărbat cu o broască a trecut la un alt nivel. Când a văzut că aceasta îl tot vizita, s-a gândit să o facă mai drăguţă.
Cu o idee simplă şi amuzantă, o broască s-a transformat într-o apariţie simpatică pe internet. Într-o noapte, Chris Newsome a observat-o în faţa balconului. A lăsat-o în pace şi şi-a văzut de ale lui. A doua noapte, la fel: broasca, tot acolo. A treia noapte, a început să se întrebe de ce se întâmplă asta, dar de vreme ce oricum se întâmpla, de ce nu s-ar distra puţin?

Ei bine, Chris i-a făcut un mic dar ineditului său vizitator: cu puţină hârtie roz şi lipici: i-a confecţionat o pălărie, iar când i-a aşezat-o pe cap, broasca arăta ca un personaj de poveste.
El a adăugat apoi o pană de aceeaşi culoare, roz, şi un monoclu, dându-i un aer aristocratic prietenului batracian.

Încântat de ideea lui, Chris a perseverat şi i-a făcut "musafirului" şi o pălărie în stil western, dar şi o şapcă de baseball, pe care i-a aşezat-o cu cozorocul invers, ca şi cum ar fi un rapper din anii '90.

Şi dacă tot s-a distrat cu broasca, omul a încercat aceeaşi schemă cu căţeluşa lui, Daisy, un Golden Retriever care n-a fost însă prea încântată să devină model.

Broscuţa, însă, n-a protestat deloc, iar Chris a postat imaginile amuzante pe Imgur, unde au fost foarte apreciate.
Mesajul pe care el vrea să-l transmită este că orice vietate inofensivă merită să fie protejată.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod