Ce produse ar trebui să folosești în sezonul cald

Vremea din ce în ce mai caldă și prezența crescândă a razelor solare în viața ta reprezintă semnalele perfecte pentru schimbarea produselor de îngrijire din timpul iernii cu unele adecvate sezonului cald.
Dacă vrei să știi ce produse ar trebui să folosești în perioada următoare, avem câteva recomandări pentru tine, pentru a te ajuta să-ți menții frumusețea pielii și sănătatea sistemului osos. Iată care sunt acestea!

3 produse pe care ar trebui să le folosești în sezonul cald


Seruri și creme pentru tonifierea pielii


Știi că pielea de pe gâtul și decolteul tău este mai sensibilă decât pielea de pe față? De aceea, trebuie să ai mai multă grijă de ea, pentru a evita semnele îmbătrânirii premature a pielii, cauzate de expunerea la factorii de mediu (razele UV și poluare). Pentru a evita apariția liniilor fine, ridurilor, petelor maronii, roșeții sau pielii lăsate, folosește ageLOC Tru Face Essence Duet, de la Nu Skin Enterprises, Inc., un sistem cu 2 recipiente, care combină 2 formule puternice - un ser și o cremă - ideale pentru conturarea și tonifierea pielii delicate de pe decolteu și gât.

 

Tratamente cu vitamine și minerale


Sănătatea oaselor tale este la fel de importantă precum orice alt aspect din cadrul stării generale de sănătate. De aceea, este recomandat să menții o structură și o funcționalitate bună a oaselor sănătoase. Recomandările specialiștilor vin însoțite de o dietă variată și echilibrată, precum și de un stil de viață sănătos. Însă pe lângă îmbogățirea dietei cu substanțele nutritive potrivite, poți apela și la ajutorul suplimentelor Bone Formula. Acestea conțin un nivel ridicat de vitamina D, perfect pentru absorbția normală a calciului și fosforului. De asemenea, Bone Formula este bogat în calciu, magneziu, zinc, mangan, vitamina C și cupru. Cu alte cuvinte, este aliatul perfect când vine vorba de menținerea ideală a structurii și funcției oaselor.
 
 

Produse cosmetice care îți oferă un aspect natural


O piele îngrijită și fără riduri trebuie pusă în valoare cu alegerea unor farduri pe măsură. În acest an, aspectul de ten luminos și natural este în tendințe, de aceea îți propunem produsele din colecția Nu Colour LightShine. Fardurile pentru ochi au o pigmentare intensă, cu aplicare atât umedă, cât și uscată, în nuanțe mate și lucioase. 
Nu uita să alegi întotdeauna nuanțele care îți pun în evidență culoarea ochilor. 
1. Pentru ochi albaștri: nuanțe de violet, maro și albastru închis.
2. Pentru ochi verzi: nuanțe de violet, prună închisă și maro.
3. Pentru ochi căprui: nuanțe de verde, violet și maro.
Un machiaj complet nu poate fi realizat fără sprâncene bine definite și un contur corect al feței. În colecția Nu Colour LightShine găsești un kit de sprâncene cu pensetă și pensule pentru retușuri rapide, iar nuanțele cenușii îți oferă garanția că vei obține un aspect natural. 
 
 
Așadar, dacă vrei să fii pregătită pentru noul sezon, ai grijă ca aceste produse să nu-ți lipsească. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod