Aglomeraţie infernală: Cum arată ora de vârf în diferite locuri din lume

Dacă ai parte în fiecare zi de aglomeraţie în trafic sau la metrou, tot eşti norocos în comparaţie cu ceea ce suportă locuitorii din alte oraşe din lume.
Aglomeraţie la cote maxime, mii de oameni şi de maşini, grabă, spaţiu insuficient şi mulţi nervi - ştim bine cum e când trebuie să te deplasezi la o oră de vârf. Toată lumea vrea să ajungă undeva şi cât mai repede: unii au întâlniri, alţii se îndreaptă spre serviciu, unii merg spre casă sau la cumpărături. Ei bine, nu întotdeauna e atât de simplu să ajungi unde vrei.

Marile metropole sunt veritabile furnicare şi, cu toate măsurile de organizare şi de fluidizare a traficului, reţelele de transport sunt deseori depăşite de fluxul uriaş de călători pe care trebuie să-l deservească.
Nu contează unde trăieşti, fiecare oraş are ritmul lui şi orele sale de vârf.

Bright Side prezintă mai multe locuri de pe Glob în care aglomeraţia atinge cote maxime. Fie că sunt mari centre urbane sau aşezări mai puţin dezvoltate, contrastele între aceste lumi sunt fascinante şi arată că nevoia de mişcare rămâne o nevoie de bază a oamenilor.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod