10 seriale noi de urmărit toamna aceasta la TV

Valea mut?

Valea mută

episodul 1: 23 octombrie, HBO
Filmată în Brașov, Săcele, Râșnov și București, seria „Valea Mută”, ce îmbină drama cu genul thriller, va avea premiera pe canalul HBO si pe HBO GO în luna octombrie. Seria HBO Valea Mută, regizată de Marian Crișan, este povestea a doi adolescenți a căror întâlnire clandestină se transformă într-un coșmar. Seara celor doi este întreruptă în mod dramatic de o crimă la care sunt martori fără voie. O investigație va demara curând.
Dacă Radu Muntean propunea, anul trecut, un tip de conflict interior și o dilemă morală similare, în lungmetrajul „Un etaj mai jos”, iată că acestor premise le e calată - în seria HBO - și drama unei relații interzise între doi adolescenți (jucați de către debutanții Theodor Șoptelea, elev din Botoșani cu alura unui tânăr Tom Hanks, și Vlad Bălan - absolvent UNATC). Povestea are, așadar, două fire narative majore, cea a personajelor principale adulte (interpretate de Rodica Lazăr şi Emilian Oprea) şi cea a celor doi băieţi adolescenţi.
Mini-seria va avea patru episoade şi este o adaptare a unui format norvegian ("Øyevitne/Eye Witness"), cu un scenariu semnat de Cristian Barna.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod