Andra, un nou episod Andra Talks pe site-ul sau. Le-a spus fanilor cand va deveni din nou mama!

Andra a postat pe site-ul sau oficial, www.andramusic.ro, un nou episod din seria “Andra Talks”.
Este vorba de o inregistrare video in care artista raspunde intrebarilor fanilor sai. A fost o sesiune generoasa de intrebari si raspunsuri in care, timp de aproape 20 de minute, Andra, cea considerata si premiata drept cea mai iubita artista din Romania, a dezvaluit detalii interesante din trecut, din cariera sau viata sa privata, dar si cateva din planurile pe care le are in vedere.

Fanii sai au putut astfel sa afle, spre exemplu, ca artista si-ar dori sa devina din nou mama, pentru a treia oara, in special pentru ca fiul ei cel mare, David, spune ca isi doreste un fratior. “Am un cantec, ‘Niciodata sa nu spui niciodata!’ David isi doreste un frate sau o surioara. As face al treilea copil nu neaparat pentru mine sau pentru Catalin, ci pentru copiii mei. Este frumos sa cresti cu frati langa tine, sa ai siguranta ca te poti baza pe cineva si la bucurie si la tristete”, a marturisit artista.

Andra a vorbit si despre ce anume a impresionat-o la sotul ei, Catalin Maruta, in urma cu mai bine de un deceniu, cand s-au cunoscut.

“L-am cunoscut pe Maruta la TVR, in emisiunea lui.
Era atunci totul la nivel proesional, o relatie prezentator-invitat. Era unul din prezentatorii care imi placeau pentru ca ma provoca sa cant live. Era perioada in care playback-ul era foarte dezbatut. Catalin are multe alte calitati pe care vi le voi spune, poate, intr-un episod special”, a declarat artista.

Intrebata daca are momente de tristete si cum anume trece de acestea, Andra a declarat: “Evident ca viata nu e roz, dar o facem noi sa fie roz. Cel mai bun lucru e ca imi revin repede din suparare. Dupa 5 minute, de exemplu, dupa ce am o discutie mai aprinsa cu Maruta. El, dupa 10 minute”.

Fanii au intrebat-o pe artista ce mai face fetita ei, Eva Maria.  Au aflat astfel ca micutei de sase luni inca nu i-au iesit dintii de lapte. “A crescut. Incep dintisorii sa ii iasa. Mai tarziu decat lui David. El avea la sase luni deja doi dintisori. Nu stiu daca este o regula ca fetelor sa le iasa mai tarziu.
Stiu de la mama soacra ca Maruta a fost intarziat cu dintii, dar ca odata ce au iesit, a capatat o dantura foarte buna. Are Maruta o dantura….”, a mentionat solista.

Andra a recunoscut, in inregistrarea video postata pe website-ul ei, ca va fi jurat la Voice Kids, urmatoarea mare productie de la Pro TV. “Da, pentru mine este o mare placere sa lucrez cu copiii. E foarte frumos sa impartasesti ceea ce stii si ce ai acumulat in 15 ani de cariera, sa ii indrumi pe cei mici. Abia astept sa incepem sezonul Voice Kids. O sa am colegi munati, copii talentati pe care ii voi ajuta sa cante cat mai frumos”, a declarat solista.

Nu in ultimul rand, in prima sesiune video de intrebari si raspunsuri de pe site-ul ei, Andra a dezvaluit un lucru nestiut de fanii sai, un lucru inedit, dupa cum i-au cerut acestia. Mai exact, faptul ca, desi nu bea alcool, s-a intamplat o data ca, pe cand era in vizita la socrii sai, sa bea doua pahare de vin.
“Eram la Targu Jiu, la socrii mei si stateam la povesti cu dansii. Avem o relatie extraordinara, ma iubesc foarte mult si m-au primit in familia lor si ca fiica a lor. Ei bine, eu nu beau alcool, nu ma distrez mai mult daca beau acest lucru. Cu apa plata ma distrez foarte bine.  Pe cand eram la Targu Jiu, la socrii mei, am acceptat sa beau un pahar de vin, apoi al doilea, si, ce crezi, m-am ametit pentru prima data in viata mea, asa ca socrii mei au auzit atunci din gura mea cele mai tari povesti despre Maruta. Am povestit tot ce trebuia si ce nu trebuia. Asa ca a fost cu plans si cu ras in seara aia. Usor-usor insa, dupa o jumatate de ora, am si adormit”, a povestit artista.

Andra va posta in curand pe website-ul sau o alta inregistrare de acest tip la sectiunea “Andra Talks”. Toti cei care isi doresc sa ii adreseze intrebari o pot face trimitand un mesaj prin formularul de contact de pe www.andramusic.ro.  Andra este artista anului 2016 in Romania, castigand patru premii la Media Music Awards.
Mai exact, a fost desemnata cea mai de succes artista (Best Female), artistul cu cea mai rapida ascensiune a unui hit catre prima pozitie in clasamente – piesa „Niciodata sa nu spui niciodata”(Fastest Number 1), cel mai iubit artist din Romania (Fans Like Award) si artistul cu cel mai infocat fan (Best Fan).   Succesul inregistrat la Media Music Awards se datoreaza in special hiturilor pe care Andra le-a lansat in ultimele 12 luni, piese si videoclipuri difuzate in heavy rotation la radio si pe posturile de televiziune si vizualizate pe YouTube de sute de milioane de oameni.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod