10 seriale noi de urmărit toamna aceasta la TV

Satisfaction

Satisfaction

episodul 1: 10 octombrie, ora 22, AMC
O dramă provocatoare care explorează punctele sensibile ale căsniciei moderne. Examinând alegerile șocante și neconvenționale ale cuplului Neil Truman și Grace, serialul prezentat din perspectiva celor doi e un răspuns la întrebarea „Ce faci atunci când să ai totul nu mai e suficient”. Neil Truman (Matt Passmore) este un important bancher şi pare să aibă o viaţă perfectă. Are parte de cea mai îndatoritoare dintre soţii, Grace (Stephanie Szostak), o fiică frumoasă şi inteligentă, Anika (Michelle DeShon), şi numai laude la serviciu, unde este cel mai apreciat investitor.
Doar că Neil realizează dintr-o dată că este prizonier în propria viaţă, iar modurile sale de răzvrătire nu pot decât să captiveze publicul. Şi când Neil descoperă că Grace îl înşeală cu Simon (Blair Redford), un tânăr arătos despre care descoperă curând că este escort, eroul începe să-şi pună întrebări despre adevărata satisfacţie din viaţă. Genericul acompaniat de un cover al melodiei "(I Can't Get No) Satisfaction" a celor de la The Rolling Stones este cât se poate de potrivit pentru a introduce spectatorul în atmosfera şi problematica serialului.
Ce anume aduce împlinire? Cum ni-i putem reapropia pe cei apropiaţi? De ce ne-am sacrifica doar pentru a îndeplini aşteptările celor din jur? Neil încearcă să răspundă pe rând la aceste întrebări, descoperindu-se pe sine şi în acelaşi timp amuzându-şi spectatorii şi dându-le, uneori, o lecţie de viaţă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod