Sa slabim cu ajutorul drenajului limfatic!

Unul din rolurile sistemului limfatic este acela de a curata organismul de toxine si deseuri metabolice. In schimb, o circulatie limfatica si sanguina deficitara duce la cresterea acumularii de lichide in stratul superficial al grasimii situate sub tegument si la acumularea de toxine in interiorul celulelor grase.

Din arderea diverselor alimente consumate rezulta si toxine si radicali liberi, care se acumuleaza in cantitate mare in adipocite (celule grase), daca circulatia limfatica nu este corespunzatoare, si produc incarcarea cu lichide a acestor celule si umflarea lor.

Radicalii liberi ataca tesutul conjunctiv, provocand alterarea si schimbarea structurii tesutului conjunctiv subcutanat, afectand astfel stratul superficial al pielii.

"Sedentarismul se vede??..."


...din pacate, da. Sedentarismul se vede! Fara exercitiu fizic sau exercitii executate intr-un salon de remodelare corporala, la electrostimulator muscular, muschii se atrofiaza, caloriile nu se consuma si se depun sub forma de aripioare, sistemul limfatic nu dreneza suficient si tesutul subcutanat, deja impanat cu celule grase, retine apa. Asa se explica celulita nesuferita care se formeaza la suprafata pielii coapselor, feselor, soldurilor sau burtii.

"Exista solutii pentru cei fara chef de sport?"


Exista solutii pentru toata lumea. Daca esti o fire activa, atunci  este suficienta o dieta atent controlata, hidratare corecta si sport.

Daca nu esti o fire sportiva, atunci este benefic pentru tine sa mergi la saloane de infrumusetare pentru a face electrostimulare. Electrostimularea iti va lucra diverse grupe de muschi, fara ca tu sa misti un pai! Intre sedintele de remodelare corporala este bine sa faci si sedinte de drenaj limfatic. Se recomanda cel putin o sedinta de drenaj pe saptamana.

Drenajul limfatic duce la disparitia edemelor. Insa, de ce apar edemele?


Cauzele se pot imparti in doua grupe principale: ori exista o productie prea mare de lichid interstitial ce nu prea mai poate fi preluat rapid de sistemul limfatic, ori s-au "infundat conductele" - exista un blocaj pe traseul vaselor limfatice, deci este necesara efectuarea unei sedinte de drenaj limfatic.

Avand in vedere importanta drenajului limfatic in procesul de slabire si pentru garantarea obtinerii unor rezultate optime, Salonul PerfectContur include in pachetele sale sedinte de drenaj limfatic efectuate la aparat special creat pentru aceasta problema.

De asemenea, pentru viitoarele mamici, propunem masajul manual pentru drenaj limfatic. Procedeul consta intr-un preso-masaj, prin care se actioneaza asupra lantului de ganglioni limfatici. Sedintele de drenaj limfatic ajuta, astfel, la eliberarea limfei, fenomen care favorizeaza procesul de slabire.

Odata topite grasimile acumulate prin sedintele de electrostimulare, este nevoie de o sedinta de drenaj limfatic pentru eliminarea acestora si a toxinelor eliberate. Procedeul se recomanda, de asemenea, persoanelor cu retentie de apa, precum si persoanelor care nu au rezultate bune in curele de slabire.

PerfectContur - Centru de slabire rapida si remodelare corporala - exclusiv feminin
Zona Unirii- pasajul Marasesti
Str. Octavian Goga nr.6, bloc M25, Sc.3, etaj.2, ap.60,
interfon 360
Tel: 322.32.40; 0723.99.71.63
e-mail: office@perfectcontur.ro
web: www.perfectcontur.ro

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Filo pe 24 Ian 2009, 10:19
    foarte bun articol

    Cu o singura intrebare-are contraindicatii?Eu am castigat la concursul revistei un drenaj limfatic.Nu stiam ce este-proceduri electrice- si desi eram curoasa sa stiu ce este nu m-am dus.Sunt cardiaca si mi-a fast frica sa nu mi se faca rau.Nu m-am lamurit nici din articol daca pot sa fac asa ceva,asta de curiozitate.Grav este ca nu neaparat inesteticul celulitei este important pentru mine ci ca a devenit foarte dureroasa.Iar cu "cheful"n-am chef de sport nu atat din lene fizica cat din "lene psihica"Nu mai am chef de nimic

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod