I.D. Sarrieri, Zeynep si Magielle te imbraca de sarbatori

Draga mea, trebuie sa-ti impartasesc ceva! Zilele acestea, uitandu-ma in sifonier, mi-am dat seama ca rezervele mele pentru haine de sarbatori s-au cam dus.

Draga mea, trebuie sa-ti impartasesc ceva! Zilele acestea, uitandu-ma in sifonier, mi-am dat seama ca rezervele mele pentru haine de sarbatori s-au cam dus. Stii cum suntem noi, femeile! Nu putem sa ne imbracam cu rochia pe care am purtat-o la petrecerea celei mai bune prietene sau la Revelionul de anul trecut. Fie ne gandim ca moda a trecut, fie ca am vazut-o pe prietena nu stiu care cu aceeasi rochie. Cu siguranta trebuie sa fim unice si... bine imbracate.

Pe piata exista o sumedenie de brand-uri care te pot ajuta sa-ti gasesti vestimentatia perfecta. M-am gandit sa-ti dau cateva exemple pentru a-ti usura munca.

Ei bine, iata despre ce este vorba!

I.D. Sarrieri te vrea sexy


Sutien fantezie din matase din colectia Glamour. Piesa vestimentara modeleaza frumos sanul fara a fi necesara purtatea pernitelor de adaos. Sutienul push-up este accesorizat cu o fundita din matase si este disponibil in culorile rosu, negru si mov.

Pret: 313,52 Ron.


Si, pentru ca stiu ca-ti place sa-ti asortezi lenjeria intima, alaturi de sutien iti propun sa-ti achizitionezi si un slip string cu talie joasa din matase.

De asemenea, acesta este disponibil rosu, negru si mov, si este accesorizat cu o fundita de matase la spate.

Pret: 173,71 Ron.


Daca nu-ti place matasea, poti apela la dantela, un material nobil, pot spune. Sutienul Azure, push-up din dantela brodata, este prevazut cu pernute detasabile si bretele spaghetti.

Piesa de lenjerie intima este foarte adanca in fata, iar lateralele cupelor sunt mult inaltate. Acest sutien se potriveste foarte bine cu decolteurile adanci in V.

Pret: 178,12 Ron


In completate, poti cumpara slipul string cu talie joasa, din dantela brodata si accesorizat cu fundinte.

Este o piesa vestimentara usor de purtat avand in vedere ca partea laterala este foarte ingusta.

Eleganta si feminitatea acestui slip sunt date de negrul puternic si nuantele calde de bleu.

Pret: 99,75 Ron


Daca esti adepta stilului simplu, comod, fara accesorii, iti propun sa-ti achizitionezi un sutien triunghi , inalt, din microfibra mata.

Acesta ofera bustului lejeritate, lasandu-l in forma lui naturala, fara sa-l preseze si sa-l ridice foarte mult.

Cred ca-ti spune foarte multe numele acestui produs: Second Skin!

Pret: 49,12 Ron


In plus, trebuie sa ai si slipul brazilian din microfibra. Acesta este confortabil, practic si are un design feminin in stilul divei Marylin Monroe.

Pret: 26,25 Ron

 

Produsele pot fi achizitionate accesand shop.sarrieri.ro

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maria alexandru pe 11 Mai 2009, 12:03
    sunt ok

    magazinul online este ok, este adevarat ca intarzie o zi doua cu livrarea insa eu am fost multumita, cat despre produse nimic nu se compara cu id sarrieri.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod