Zoe Lucker si dieta fara zahar

Zoe Lucker reuseste sa-si mentina corpul zvelt cu ajutorul unei diete fara zahar. Frumoasa actrita care a jucat rolul Tanyei Turner din "Footballers Wives" se simte bine avand un corp zvelt, dar nu slab.
"Sunt atenta la ce consum, dar nu ma infometez. Niciodata nu am putut sa stau mult timp fara mancare. Daca incerc acest lucru, ametesc si devin morocanoasa. Nu am tinut niciodata diete ciudate. Eliminand unele alimente din dieta ta risti sa poftesti sa mananci mai mult decat trebuie. Mananc echilibrat din toate grupele de alimente precum proteine, carbohidrati si grasimi sanatoase ce se gasesc in peste. Consum mult ton si somon. Dar mananc si pizza daca am pofta.

Important este sa te pastrez sanatoasa, cu o greutate stabila.
Toate femeile au fluctuatii de greutate, dar trebuie sa eviti sa devii dependenta de diete. Obisnuiam sa consum foarte multe dulciuri, bauturi gazoase si cafea. Dar incepusem sa am palpitatii si sa fiu nervoasa tot timpul, asa ca am inceput sa le reduc. Am invatat ca aceste "doze de energie" nu sunt bune pentru mine."


Vin rosu, nu alb

Zoe consuma doar vin rosu, pentru ca in cel alb se gaseste foarte mult zahar si mananca pui, peste si cereale care dau dau senzatie de satietate pentru mai mult timp. Nu se fereste nici de carbohidrati, mancand paste si paine graham.
Orez alb, paine alba si alte alimente procesate sunt excluse.


Urasti sala de gimnastica? Cumpara-ti o banda rulanta


Joggingul este un bun exercitiu de topit grasimile care nu numai ca o ajuta sa-si pastreze picioarele in forma, dar o ajuta de asemenea sa-si tonifice bratele, pe care le misca in timpul alergarii. Aceasta insa recunoaste ca nu intotdeauna se simte motivata sa se antreneze.

"Se intampla ca uneori sa plec pentru o saptamana si sa nu ma antrenez, iar apoi, pentru o saptamana, fac exercitii fizice regular.
Cel mai important lucru este sa te bucuri de viata. Cred ca sunt prima care recunoaste ca ii place sa consume cateva pahare de vin. Ma simt bine cu corpul pe care il am la varsta mea. Si ce daca ma ingras cu cateva kilograme? Trebuie sa gandesti in perspectiva."


O zi obisnuita pentru Zoe

Actrita consuma in fiecare zi:

  • Micul dejun: o portie de muesli sau pireu;
  • Pranz: salata de ton cu ulei de masline si otet balsamic;
  • Cina: pui cu lamaie si spanac;
  • Gustari: nuci, fistic sau paine inmuiata in ulei de masline si nu in unt.


Sfaturi impotriva balonarii de la Zoe


Indiferent daca se pregateste pentru filmari sau pentru o noapte in oras, daca stie ca va purta ceva pretentios, intodeauna urmeaza regulile:

  • Evita painea si orezul pe timpul zilei, in special pe cele albe;
  • Evita bauturile gazoase;
  • Consuma multa apa pe parcursul zilei;
  • Ia o capsula de menta sau bea ceai de menta dupa masa.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod