Yoga si mamicile de la Hollywood

Yoga ofera practicantilor forta, flexibilitate, relaxare si ajuta la controlarea respiratiei. Toate acestea sunt necesare atat in timpul sarcinii cat si pentru nastere si din acest motiv tot mai multe femei insarcinate practica yoga.
Si mamele faimoase de la Hollywood au apelat la yoga atat pentru a se simti bine in timpul sarcinii cat si pentru a-si recapata silueta dupa nastere.

Iata cateva dintre mamicile celebre care au practicat yoga in perioada sarcinii:
 
Reese Whiterspoon. Actrita a practicat yoga ajutata de faimoasa yoghina Gurmukh in timpul ambelor sarcini. Gurmukh este faimoasa pentru crearea unui program de yoga pentru femeile insarcinate.

Cindy Crawford. Fostul supermodel practica yoga de mult timp si nu a facut pauze in timpul sarcinilor.
Aceasta a declarat ca yoga a ajutat-o sa scape de kilogramele in plus si sa se simta mai bine.  

Uma Thurman. Frumoasa blonda este mandra mamica a doi copii. Uma practica yoga de mai multe ori pe saptama, in sedinte lungi. Sedintele de yoga au ajutat-o pe actrita sa se mentina in forma atat in perioada sarcinilor cat si dupa.

Gwyneth Paltrow. Pentru frumoasa actrita, combinatia dintre yoga si dieta macrobiotica s-a dovedit a fi perfecta. Gwyneth nu face parte dintre mamicile nerabdatoare sa scape de kilogramele in plus imediat dupa nastere. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod