Vedetele uita de diete in vacante?

Nu conteaza cat de faimoase sau bogate sunt, chiar si vedetele merg acasa in vacante. Si, ca si oamenii de rand, acestea sunt tentate sa se rasfete cu alimente pe care de obicei silueta nu le permite.
Dar cand cariera lor depinde de felul in care arata, cum reusesc sa-si pastreze silueta? Iata cateva dintre confesiunile acestora.

"Nu ma antrenez pe timpul vacantelor pentru ca imi place sa acord acest timp celor pe care ii iubesc si a lucrurilor pe care de obicei nu am timp sa le fac. Consum multa apa si nu uit ca moderatia imi este cea mai buna prietena." - Rosario Dawson, "Rent"

"Ador sa calaresc. Asta fac in vacante. Asta si inotul. Ma plimb cu calul meu de fiecare data cand pot, in weekend, dimineata sau seara." - Portia de Rossi, "Arrested Development"     

"Ador legumele, dar imi plac si dulciurile ca placinta de mere.
Marea mea placere este ciocolata.
" - Lisa Edelstein, "House"

"Cred ca iti poti permite sa te bucuri de vacante. Poti tine un program mai lejer de exercitii si te bucura si de alimentele atat de mult ravnite." - Daisy Fuentes

"Consum multa apa inainte de masa, pentru ca in acest fel nu imi mai este atat de foame. Iar daca exagerez cu mancarea, atunci muncesc mai mult la sala." - Bonnie Somerville, "Kitchen Confidential"

"Ma feresc de zahar.
Consum orice imi doresc dar in portii mici si ma pastrez in forma cu exercitii cardio
." - Melinda Clarke, "The O.C."

"Sunt cea mai nepotrivita persoana pentru a da sfaturi. Cand sunt la dieta, mananc alimentele pentru regim plus alimentele la care poftesc. Asa ca nu functioneaza. De obicei mananc orice, dar moderat." - Brooke Burns, "Pepper Dennis"

"Daca faci jogging 20 de minute pe zi, poti consuma orice iti doresti." - Diane Farr, "Numb3rs"

"Nu suport gandul ca nu pot manca unele alimente.
Dar asta nu inseamna ca exagerez. Mananc cand imi este foame si fac Pilates si alte exercitii de 4 - 5 ori pe saptamana.
" - Sofia Milos, "CSI: Miami"
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod