Psihologii recomanda abolirea adolescentei



Violenta si consumul de droguri din scoli s-ar diminua semnificativ daca parintii i-ar cocolosi mai putin pe adolescenti si le-ar oferi un loc in lumea adultilor.

Parintii americani se cearta cu odraslele lor in medie de 20 de ori pe luna, iar virful depresiilor din SUA este atins la virsta de 18 ani. Drogurile si sinuciderile reprezinta probleme la fel de ingrijoratoare printre liceenii americani. Explicatia cea mai frecventa:

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • liana pe 3 Iul 2007, 23:46
    si psihologii spun lucruri trasnite!

    "psihologii recomanda abolirea adolescentei"...pe langa faptul ca adeasta idee este o prostie in sine,este si utopica,in acelasi timp!A aboli adolescenta inseamna a distruge legile naturii care au fost "facute" cu un scop!si asa cum orice padure are si uscaciuni,putem spune ca ideile doamnei psiholog nu prea au cu ce impresiona. Pentru simplu fapt ca a fost citita o carte a unui american care a studiat viata omului,aceasta a fost luata de baza , fiind folosita in construirea textului care e plin de citate si care prezinta parerea acelui scriitor. Incercarea de delimitare a etapelor maturizarii omului este o eroare! Poate fi acceptata poate doar din punct anatomic!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod