Vedetele te sfatuiesc

Pentru staruri sa arati fabulos este un lucru obisnuit si asta pentru ca au ajutor din partea nutritionistilor si a antrenorilor personali, dar noi, oamenii obisnuiti, ce putem face? Nu avem nici banii sau timpul acestora si nici puterea Claudiei Schiffer pentru a consuma doar fructe pana la pranz sau pofta pentru ceai verde a Sophiei Dahl.
Dar chiar si fara un bucatar, poti sa mananci sanatos si sa arati bine.


Preparate din peste spada

Actrita Gwyneth Paltrow adora sa consume preparate din peste spada. "Acesta contine doar 164 calorii si 5,4 g de grasimi la portie," sustine aceasta.


Turte de ovaz si castraveti

Dupa nasterea fiicei sale, Kate Winslet a reusit sa scape de kilogramele in plus rapid. Secretul? Aceasta consuma la micul dejun doar turte de ovaz facute in casa si cateva felii de castraveti.


Mancaruri picante

Modelul brazilian Gisele Bundechen recomanda mancarurile picante. Aceasta sustine ca ridica temperatura corpului si ajuta la revitalizarea metabolismului.


Stafide si miere

Gustarile lui Nicole Kidman sunt formate din stafide cu miere.


Cartofii primii

Jennifer Love Hewitt intotdeauna separa din mancarea ei cartofii pe care ii mananca inainte de friptura. Considera ca in acest fel ajuta digestia.


Suc de lamaie si chipsuri

Kim Cattrall stoarce sucul unei lamai pe chipsuri fiind convinsa ca astfel dizolva grasimile.


Citeste toata "Dieta Covorului Rosu"
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • monica pe 17 Iul 2007, 15:22
    pfuuu

    nu stiu cate dintre vedetele internationale dau propiile lor sfaturi despre diete, si cate se tin de ele, sau cat de greu le este sa slabeasca.ele sunt ajutate si urmarite de nutritionisti in permanenta..

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod