Vedete si stiluri de viata

Majoritatea vedetelor realizeaza ca e important sa te mentii in forma, nu doar pentru viitorul carierei lor, ci si pentru o viata indelungata.
"Cred ca majoritatea celor aflati in lumina reflectoarelor realizeaza ca pentru cariera lor nu conteaza doar talentul, ci si aspectul fizic. Este mai mult decat schimbarea unei coafuri. Schimbandu-ti corpul, se schimba modul in care esti vazut si in care percepi lumea," spune antrenorul personal al multor staruri, Gunnar Peterson, care a lucrat cu vedete precum: Ben Affleck, Jennifer Lopez, Scott Foley si Bruce Willis.  

Fostul component al trupei 'N Sync, Joey Fatone, caruia i se spunea Fat One, a declarat ca unul dintre motivele pentru care s-a inscris la emisiunea "Dancing with the stars" a fost acela de a scapa de kilograme.
Joey nu e singurul care incearca sa se mentina in forma. Taylor Hicks, castigatorul showului "American Idol's" a reusit sa ajunga de la o greutate de 97 kg, la una de 87 kg. El a renuntat sa consume produse de la fast food si se limiteaza la salate, orez, paste si supa de pui. De asemenea pentru a se mentine in forma, acesta alearga 45 de minute pe zi.

Josh Peck, din serialul "Drake & Josh" a reusit sa scape de 40 kg prin yoga, meditatie, karate si cu ajutorul unui antrenor personal.
"Am facut eforturi mari pentru a pierde din greutate pentru ca sunt constient ca pot fi fericit si sanatos, in acelasi timp.
Iar pentru ca fac multa televiziune pentru copii, simt ca sunt un model mai bun
," declara Josh.

O viata sanatoase implica multe alegeri sanatoase.
"Trebuie sa faci alegeri sanatoase si in afara salii de gimnastica. Vedetele pe care le antrenez mananca corect, se hidrateaza si au parte de somn suficient. Este un stil de viata ce trebuie respectat," spune Gunnar.  

Actrita Jennifer Hudson stie cat de important este sa stii sa te mentii in forma, ea fiind nevoita sa slabeasca pentru filmul "American Idol" si apoi sa castige in greutate pentru "Dreamgirls". Vedeta recunoaste ca nu frecventeaza cublurile, nu consuma alcool si nu fumeaza.
Se trezeste la 4:00 dimineata pentru a alerga timp de o ora, urmand o ora de exercitii fizice sub supravegherea antrenorului acesteia.

Beyonce Knowles a avut o experienta total diferita pentru rolul din "Dreamgirls", aceasta fiind nevoita sa slabeasca 10 kg pentru rol.
"Am fost inspirata de Tom Hanks. El a reusit, asa ca mi-am zis ca pot si eu," spune Beyonce.

Supermodelul Heidi Klum si-a revenit la greutatea normala, dupa nastere, de la 74 kg la 61 kg, urmand o dieta formata din produse din cereale, verdeturi, omleta si shake-uri proteice.

"Trebuie sa-ti doresti sa faci aceasta munca.
Asta fac vedetele cu care lucrez. Nu vin la sala si stam in biroul meu, iau o pastila sau un elixir si gata. Trebuie sa munceasca pentru a arata bine. Daca o persoana cu probleme de greutate stie si face acest lucru, se vor vedea cu siguranta rezultatele. Cine isi doreste sa munceasca atat de mult pentru bani si popularitate si sa ajunga la o varsta cand nu se mai poate bucura de toate acestea, pentru ca nu mai este apt din punct de vedere fizic? Cand ai sanatate, ai totul
," spune Gunnar.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • enrgy pe 30 Iun 2007, 02:05
    ciao

    paraerea mea este ca ar trebui sa mancati mai putin daca trebuie sa tineti diaeta :P

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod