Valerie Waters: "Ora de antrenament trebuie facuta cu placere"

Ca si vedetele pe care aceasta le antreneaza, Valerie Waters si-a inceput cariera de antrenoare prin mari eforturi.
Acum, Valerie, in varsta de 43 de ani, face parte dintre antrenorii preferati ai vedetelor, aceasta avand drept clienti nume foarte cunoscute de la Hollywood, precum Jennifer Garner sau Jessica Biel.
 
In urma cu 20 de ani, aceasta era o simpla antrenoare cu o mare pasiune pentru fitness. Dar nu dupa mult timp Valerie a fost descoperita de celebritatile Hollywood-ului. In anii '90 Cindy Crawford a devenit prima clienta cunoscuta a acesteia.
 
Valerie a fost antrenoarea supermodelului timp de 15 ani.
Antrenoarea este de parere ca vedetele sunt "atrase" de ea datorita pasiunii pentru fitness, pentru nu este o sustinatoare a dietelor drastice si a antrenamentelor extreme.
 
"Imi doresc pentru clientele mele un stil de viata sanatos, sa nu renunte niciodata la activitatile fizice si la o dieta alimentara sanatoasa. Ora de antrenament trebuie facuta cu placere," declara antrenoarea.
 
Valerie povesteste ca si-a invatat multe cliente cum sa manance sanatos, printre care si pe Jennifer Garner, care s-a antrenat cu aceasta timp de 5 ani.
Datorita micilor "secrete" ale acesteia, actrita stie acum ce alimente ii fac bine si face alegeri sanatoase in alimentatie precum legume, carne slaba si gustari delicioase ca iaurturi si fructe.
 
Clientele acesteia sunt incurajate sa consume cat mai multe fructe si carne slaba si le pregateste programe de antrenamente cu exercitii de forta, de mai multe ori pe saptamana.
 
Rezultatul? Clientele obtin o silueta tonifiata, musculara dar feminina. "Este nevoie de efort pentru a reusi.
Daca ai vointa, nimic nu este imposibil."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod