Secretele fetelor de la Girls Aloud

Dupa ce s-au rasfatat cu "junk food", fetele de Girls Aloud au considerat ca e timpul pentru a slabi si a-si reintra in forma. Iata modul prin care si-au recapatat fantasticele siluete.
Cheryl Cole - "Mi-am dorit doar sa-mi tonific corpul"

Cheryl recunoaste ca responsabil pentru corpul zvelt pe care il detine este regimul strict de fitness. "Ne-am permis un pic cam mult. Am simtit cum kilogramele se inmultesc, asa ca am decis ca lucrurile trebuie sa se schimbe. Am angajat un antrenor pentru tot grupul. Mi-am dorit doar sa-mi tonific corpul. Inca trebuie sa mai fac multe exercitii pentru picioare. Le urasc. Am fost balerina, iar picioarele mele erau formate doar din muschi. Acum s-au schimbat. Rar port fusta acum."

Noul regim al lui Cheryl include de asemenea schimbari si in dieta alimentara. "Daca imi incep ziua cu proteine, incerc sa ma feresc de carbohidrati. Dar tot cred ca te poti abate de la reguli o data pe saptamana. Eu, de obicei, sambata. Atunci ies cu prietenii mai mult."  


Sarah Harding - "Nu eram grasa, dar unele parti trebuiau tonifiate"

Sarah are o silueta invidiata de multe femei, dar chiar si ea are mici nemultumiri: soldurile.
"Am avut intotdeauna un abdomen plat, dar, ca moritatea femeilor, am probleme cu picioarele, coapsele si fundul."
 
Cantareata declara ca a fost decizia fetelor de a-si lucra corpurile. "Cand am avut inregistrari in Kent, ne-am trezit foarte devreme si am alergat prin imprejurimi alaturi de antrenorul personal. A fost greu la inceput. Dar nu am fost fortate de nimeni."

Aceasta lucreaza din greu pentru a-si mentine silueta. Programul ei zilnic cuprinde alergare 3 km, greutati pentru picioare si 100 abdomene. "Ma simt mult mai bine. Nu eram grasa, dar unele parti trebuiau tonifiate. Am pierdut 3 kilograme si este suficient."

In legatura cu dieta alimentara, Sarah are grija la carbohidrati. "Ador painea si pastele, dar ma simt balonata cand consum prea multi carbohidrati. Nu cred ca e bine sa te abtii de tot de la unele alimente. Merg la sala de gimnastica cat de des pot, asa ca pot manca anumite alimente din cand in cand."


Nicola Roberts - "Fac 500 de abdomene pe zi"


"Am izbucnit in plans inaintea unui spectacol pentru ca ma simteam foarte slabita.
Am fost aproape de lesin si nu stiam ce este in neregula cu mine. Eram infometata tot timpul si nu ma puteam opri din mancat
."

Fiind in permanenta pe drum cu "Girls Aloud", Nicola a optat pentru varianta cea mai simpla - McDonald's. "Este greu sa mananci adecvat, asa ca eu mancam la McDonald's, in timp ce fetele consumau salate." Cantareata a fost diagnosticata cu lipsa de fier. "Acum iau tablete cu fier de doua ori pe zi si am mai multa energie."

Merge la sala regulat si a devenit fana a abdomenelor. Face 500 pe zi pentru a-si mentine abdomenul plat. Dieta alimentara este una echilibrata. "Ador chipsurile si a sosurile, dar am eliminat mancarurile nesanatoase. Sunt norocoasa ca am un metabolism rapid, si nu ma ingras usor."


Kimberley Walsh - "Dintre toate eu muncesc cel mai mult pentru a ma mentine"

Dupa ce a incercat mai multe diete, Kimberly a decis ca modul cel mai bun de a-si pastra greutatea este sa manance sanatos in proportie de 90% si sa se inscrie la o sala de gimnastica.

"Nu este ceea ce-si doresc oamenii sa auda, dar este singura cale care functioneaza.
Dintre toate eu muncesc cel mai mult pentru a ma mentine. Cred despre mine ca am un corp normal, nici grasa, nici slaba. Abdomenul este ok pentru ca dansez mult. Fundul ma deranjeaza. Dar persoane precum J.Lo si Beyonce ma fac sa simt mai bine
."


Nadine Coyle - "Primul meu antrenament a fost un dezastru"

Nadine a crezut ca va avea un corp zvelt toata viata, pana cand hainele nu au mai cuprins-o. "Credeam ca sunt de neinvins. Credeam ca o sa am picioare frumoase intotdeauna," spune cantareata, ale carei picioare au fost votate drept cele mai sexi in Irlanda in 2003.

Coyle a decis sa se inscrie la o sala de gimnastica. "Nu mai fusesem la o sala de gimnastica pana atunci. Am vrut sa vad cum este sa duci la sfarsit un program de exercitii. Primul meu antrenament a fost un dezastru. Antrenorului nu-i venea sa creada cat pot fi de nepregatita. M-a ajutat foarte mult si faptul ca am eliminat din dieta alimentara mancarurile nesanatoase.
Incerc sa am doar 3 mese pe zi. La micul dejun pot consuma orice, pentru ca se elimina in timpul zilei. Dar la pranz mananc salate, iar la cina pui la gratar. "

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sorana pe 24 Iul 2007, 16:49
    abdomen plat

    as vrea un ajutor din partea voastra eu am 42 kg am 1 56 inaltime nu sunt grasa dar am burtica si nu stiu ce sa fac ca sa am un abdoment plat va rog ajutati-ma.va multumesc mult satept raspuns

    0
    0

  • roxana pe 23 Mai 2007, 13:40
    abdomenul perfect

    mi se pare super bine ca fetele sa ne mentinem pt ka eu incerc sa dau jos burta si e super dificil...continuati asa fetelor

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod