Rene Russo - frumusetea exista la orice varsta

Actrita Rene Russo, face parte din vedetele care au demonstrat Hollywood-ului ca varsta nu are legatura cu frumusetea.
Aceasta declara ca secretul tenului ei consta in acele peticele inventate de foarte mult timp: "Acestea au adeziv pe o parte, un fel de lipici. Umezesti aceasta parte, apoi aplici pe portiunea ridata si o indepartezi dimineata, cand te trezesti. A doua zi vei arata cu mult mai bine. La mine are efect."

Iata inca cateva trucuri care o ajuta sa-si pastreze pielea tanara: "Cel mai bun lucru pe care il poti face pentru tine si tenul tau este sa nu fumezi. Un alt factor nociv este soarele.
Daca stai prea mult in soare si fara protectie, aceasta va imbatrani rapid. Asa ca sfaturile mele sunt: fara tutun, protectie solara si cat mai putin alcool. Acestia sunt cei mai mari dusmani ai tenului sanatos
."

"De asemenea consumul de multa apa ma ajuta sa-l pastrez tanar. Chiar se vede diferenta. Si faptul ca beau cate o cana de ceai verde in fiecare dimineata confera pielii mele stralucirea de care are nevoie," declara Rene.

Fostul model in varsta de 53 de ani, a fost descoperita in timpul unui concert la Rolling Stone cand avea doar 17 ani si face parte din vedetele care nu lasa ca problemele varstei sa devina obsesie.
"Multe vedete devin obsedate de dorinta de a arata ca la 20 sau 30 de ani. Dar acest lucru nu este posibil. Trebuie sa te obisnuiesti cu acest gand, sa iti iubesti varsta si sa devii mai intelept. Daca nu iti iubesti varsta si incerci sa pari ceea ce nu esti, vei deveni nesigur si speriat, iar aceste lucruri in mod sigur nu te vor ajuta sa te simti sau sa arati frumoasa."

"Exista mai multe tipuri de frumusete. Exista frumusetea pe care fiica mea a avut-o la 7 ani, apoi frumusetea pe care modelele o au la 20 de ani.
Si mai este si frumusetea care vine odata cu varsta, atunci cand esti multumit cu tine insuti si cand experientele prin care ai trecut te-au facut mai intelept, intelepciune ce le lipseste supermodelelor de 19 ani
."

Stephen Elliot declara despre Rene: "Cand am vazut-o prima data, am fost vrajit de frumusetea ei. Nu era faptul ca arata tanara. Isi arata varsta, dar si-o arata foarte frumos. Avea pielea maslinie, parul roscat, spatele drept si un nas ce-i conferea un aer increzator.
Era mai inalta decat mine si foarte sexy. Mult mai sexy decat ar putea sa fie o femeie la 20 de ani
."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod