Barbatii frumosi sunt plictisitori in pat



S-a descoperit ca doar un sfert dintre femei considera ca frumusetea e cea care le atrage cel mai mult la un barbat, in timp ce majoritatea femeilor sustin ca sunt atrase de simtul umorului, de o cariera de succes si de o situatie financiara buna.

Cercetatorii de la Universitatea Newcastle, Marea Britanie, sunt de parere ca femeile prefera mai degraba sa se intalneasca cu barbati mai urati, dar care au gene puternice, cu imunitate crescuta la boli. Si asta deoarece un barbat 'de poveste', gen Brad Pitt, e mult mai sensibil.

Mai mult, femeile considera ca 'frumosii' sunt extrem de plictisitori, atat in discutii, cat mai ales in pat. Intrebate despre un barbat cu adevarat interesant, majoritatea femeilor au raspuns cu numele actorului Adrien Brody, despre care au afirmat ca este 'idealul'.

"Uratii" au gene puternice

'Oamenii mai urati se straduiesc mai mult. Iti acorda mai multa atentie si te trateaza ca pe o printesa, in schimb, masculii frumosi sunt mai interesati de ei decat de persoana de langa ei', a explicat una dintre participantele la studiu.

Alta femeie care detesta masculii feroce a declarat: 'Barbatii frumosi pe care i-am intalnit au fost toti la fel, parca sunt construiti dupa acelasi tipar, insa barbatii mai putin chipesi au un simt al umorului foarte dezvoltat si stiu sa te faca sa te simti iubita'.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod