Patricia Manterola: "Niciodata sa nu zici ca nu poti"

Una dintre vedetele care stiu ce inseamna sa fii frumoasa si sa te pastrezi atragatoare este actrita si cantareata mexicana Patricia Manterola.
Frumoasa actrita a declarat ca pentru a arata si a te simti bine trebuie sa fii in echilibru cu tine insuti, sa te accepti asa cum esti. Astfel vei reusii sa capeti forta si motivatia de care ai nevoie pentru a urma o dieta alimentara si un program de exercitii.

Un corp frumos nu se obtine prin pilule magice, ci prin alimentatie sanatoasa, sport si disciplina. Ai nevoie de disciplina pentru a merge la sala de gimnastica sau pentru a face fata tentatiilor culinare. Ca si Gloria Estefan sau Salma Hayek, Patricia nu merge la culcare niciodata inainte de a-si curata tenul, iar pentru acest lucru, actrita, crede ca este nevoie de disciplina.


"Persoanele care se accepta si se iubesc exact asa cum sunt reusesc mult mai bine sa urmeze o dieta si un program de exercitii si nu au asteptari nerealiste. Nu-si doresc sa obtina rezultate extraordinare in foarte scurt timp, nu se asteapta la schimbari radicale, adica la imposibil. Daca te accepti exact asa cum esti si iti doresti sa fii in cea mai buna forma fizica a ta, sa te antrenezi si sa urmezi diete pentru tine, pentru ca te iubesti, vei gasi puterea pentru a merge mai departe," povesteste Patricia.


Dar este total gresit sa iti doresti sa fii mai slaba decat Thalia, mai voluptoasa decat Sofia Vergara sau mai carismatica decat Shakira, pentru ca atunci nu iti cunosti calitatile si nu te iubesti. Patricia declara ca este bine sa ai exemple care sa te ajute sa te motivezi, precum staruri de cinema sau persoane apropiate, dar trebuie sa cunosti limitele si sa fii constienta de calitatile pe care le ai si care te fac unica.

"Niciodata sa nu iti zici ca nu poti. Pas cu pas, totul se poate.
Poti urma diete si programe de exercitii, trebuie doar sa gasesti motivatia si forta din tine,"
mai spune actrita.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod