Metodele starurilor de a se mentine in forma

Imagineaza-ti cum ar fi sa fii filmat/a in fiecare zi, iar pe ecrane sa apari cu cateva kilograme in plus, si asa o sa realizezi ce motiveaza vedetele sa fie super slabe si sa arate tinere si stralucitoare. Sunt nevoite sa invete sa manance sanatos si nu doar sa arate bine in fata camerelor, ci si sa-si mentina energia pentru lungile zile de filmari.
Am incercat sa aflam pentru voi cum se mentin doua dintre cele mai sexy vedete.


Jennifer Garner

Frumoasa actrita s-a pregatit pentru rolul din "Alias" cu ajutorul antrenorului personal Valerie Waters, care i-a prescris un regim sanatos.

La micul dejun, Jennifer consuma omleta si capsuni, sau o cupa de cereale plus inca una de praf proteic de ciocolata, presarate cu migdale. Daca se trezeste foarte devreme pentru a se antrena, ea isi incepe ziua cu shake proteic. "Cine isi doreste sa manance oua la 4 dimineata?" se intreaba actrita.

Vedeta iubeste deasemenea gustarile din timpul timpul zilei, care pot consta in iaurturi de fructe, branza sau mere. Pranzul si cina constau in alimente sarace in proteine precum carnea de pui sau peste cu legume proaspete si salata. In timp ce acumuleaza multi carbohidrati de la legume, aceasta evita produsele din faina alba si orz alb.

Pentru a putea face fata zilelor lungi de filmari, Jennifer mananca de mai multe ori pe zi si nu rateaza niciodata micul dejun.

"Sa sara peste un mic dejun sanatos, poate duce la consumarea unor mancaruri grase pe parcursul zilei," avertizeaza Waters.

Sa aiba la ea gustari sanatoase o ajuta pe Garner sa reziste ispitelor.

"Daca te infometezi, este greu sa mai fii rational si sa te abtii de la a manca nesanatos. Cand esti foarte infometat, poftesti la prajituri, paine sau paste. Incerc tot timpul sa am grija la ce mananc. Dar daca ma aflu la o petrecere sau un eveniment, consum ce mi se ofera. Pot sa iau o bucata de paine, un pahar de vin sau o mica portie de desert, dar nu pe toate la aceeasi masa. A doua zi incerc sa revin la regimul meu de zi cu zi," declara Jennifer.


Heather Graham adora mancarea mexicana

Vedeta din "Boogie Nights", "Austin Powers", "The Guru" si "Hope Springs" si-a schimbat obiceiurile alimentare cand a descoperit ca manca prea multe dulciuri, experimentand mari fluctuatii de energie. Acum are grija daca mananca sanatos si nu se uita la numarul de calorii.

"Pentru mine este mai important sa am energie decat sa slabesc," spune Heather.

La pranz, actrita consuma crema de branza tofu, o rosie si sunca de curcan. Pranzul este format deseori din sandwich cu ton sau burrito vegetarian. Sushi, paste cu salata sau friptura cu legume sunt mancarurile preferate pentru cina. Actrita adora macaroanele cu branza, dar le pastreaza pentru ocazii speciale.

Heather nu recomanda dietele perfect sanatoase: "Ador mancarea mexicana, in special guacamole, asa ca-i gasesc loc in regimul meu alimentar."
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dotika pe 26 Mar 2007, 19:03
    mde.........

    totul e o prostie!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0

  • carmen bildan pe 26 Mar 2007, 18:54
    diete de vedete

    in primul rand o cheama jennifer nu jessica, corectati numele va rog. din punctul meu de vedere o metoda foarte buna.

    0
    0

  • Daniela pe 24 Mar 2007, 07:50
    Diete de vedete

    Diete de vedete : Jennifer Garner.Din punctul meu de vedere o metoda mult mai buna comparativ cu cele de infometare,rapide,care NU sunt danatoase.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod