Mariska Hargitay: 18 kilograme in 4 luni

Actrita din "Lege si ordine" si-a dorit foarte mult sa ramana insarcinata, iar kilogramele in plus i s-au parut un pret foarte mic.
"Nimeni nu si-a dorit mai mult decat mine sa aiba un copil. Nu m-a interesat greutatea. Am fost foarte pofticioasa pe perioada sarcinii, iar acest lucru s-a vazut."

Pana sa intre in cel de-al 3-lea trimestru de sarcina, actrita reusise deja sa se ingrase cu 25 de kilograme, mai mult decat doctorul ii recomandase.

"Fiind prima data insarcinata mi s-a parut normal sa mananc cat pentru doi. Devenisem foarte mare. Era o senzatie ciudata, dar imi ziceam ca asta inseamna sa fii mama. Aceasta greutate ma facea sa ma simt mandra si ca o viitoare mamica."

Sotul acesteia, actorul Peter Hermann, i-a oferit mult sprijin si intelegere pe toata perioada sarcinii.
"Eu ma ingrasasem cu peste 20 de kilograme, iar Peter ma facea sa ma simt precum un supermodel. Era mandru de burtica mea. Dupa nastere, nu am scapat de foarte multe kilograme, cum ma asteptam. Si nu eram deloc in forma. Atunci, m-am hotarat ca este timpul sa merg la sala. A fost foarte greu, pentru ca nu ma mai antrenasem de 1 an. Nu mai eram sportiva ca alta data si acest lucru ma deprima mult."

Actrita s-a intalnit cu antrenorul Jay Wright de 3 ori pe saptamana, la sala de gimnastica "Peak Performance" din New York. Programul pregatit de acesta dureaza 55 de minute si incepe cu exercitii de intindere si de incalzire (flotari).

Mariska a urmat un program dur de antrenament, dar dorinta de a-si recapata forma fizica a ajutat-o sa mearga pana la capat. "Fiecare sedinta de antrenament ma facea sa ma simt mai flexibila."

Cat despre dieta, actrita a fost nevoita sa faca cateva schimbari din cauza alaptatului. Noua dieta a ajutat-o sa se incarce de energie si sa slabeasca. Prima regula urmata de actrita a fost: "Fara infometare." "Nu pot rezista cand mi se interzice ceva."

Pentru micul dejun, actrita consuma fructe si oua, o salata mare pentru pranz si alimente bogate in proteine slabe (peste) si legume pentru cina.

Rezultatul? Datorita programului de antrenament si a noii diete alimentare, actrita a reusit sa piarda 18 kilograme in mai putin de 4 luni.

"Bratele au devenit foarte puternice. Picioarele s-au schimbat total. Si posteriorul este mai bine definit."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod