Kate Bosworth: Dragostea a ajutat-o sa-si recapete greutatea

"Micuta" actrita Kate Bosworth, care cantarea 45 de kilograme, se pare ca si-a recapatat silueta pe care a avut-o in filmul "Blue Crush". Sau se afla pe drumul cel bun. Actrita a reusit sa ia in greutate aproximativ 9 kilograme si sa-si recapete frumoasele forme.
In urma cu un an se zvonea ca actrita sufera de anorexie si toti prietenii acesteia erau ingrijorati de modul in care arata actrita. Dupa despartirea de Orlando Bloom, care a avut loc in septembrie, Kate a slabit foarte mult. Prietenii actritei declara ca aceasta isi pierduse pofta de mancare si devenise foarte stresata.
 
Actrita nu realiza ca are probleme cu greutatea pana si-a vazut imaginea intr-o fotografie, care a reusit s-o trezeasca pe actrita la realitate. "Kate nu si-a dorit sa fie exemplu negativ pentru adolescentele care ii sunt fane.
Din acest motiv s-a ingijorat si a hotarat ca este momentul sa se schimbe
," declara o prietena a acesteia.
 
La scurt timp dupa despartirea de Orlando Bloom, actrita l-a intalnit pe modelul James Rousseau care a ajutat-o sa-si refaca si sa-si recapete greutatea. "James este exact ceea ce are nevoie acum Kate. Dragostea a ajutat-o sa-si revina. Acesta a incurajat-o sa manance mai mult si sa aiba grija de sanatatea ei. Nu-i plac femeile foarte slabe si isi doreste foarte mult ca ea sa fie sanatoasa si fericita," povesteste un apropiat al actritei.
 
Datorita noului iubit Kate se pare ca isi revine.
Toti apropiatii actritei au observat o schimbare. "Kate arata mult mai sanatoasa." Pe langa noua dieta pe care a adoptat-o, se pare ca un foarte mare ajutor a venit din partea iubitului, care i-a fost alaturi si a sprijinit-o.
 
Actrita a reusit sa "castige" kilograme in plus doar mancand mai mult. In loc sa apeleze la un profesionist, Kate a preferat sa se consulte cu prietenii despre shake-uri proteice, suplimente nutritionale si vitamine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod