Jessica Alba: Fara desert

Este frumoasa si talentata. Si-a inceput cariera inca de la varsta de 12 ani, cand a descoperit ca actoria o atrage foarte mult.
Are un corp frumos si o piele pentru care multe femei ar face orice. Cum reuseste sa se pastreze frumoasa si in acelasi timp sa aiba o cariera de indvidiat?

Dieta secreta este "controlarea portiilor", dupa spusele antrenorului acesteia si se pare ca actrita "stie ce trebuie sa manance si cum sa reziste micilor ispite culinare. Adora sa ia masa in oras, dar intotdeauna consuma doar jumatate din ce este in farfurie."

Tot din declaratiile acestuia, reiese ca Jessica are o dieta echilibrata si ca este foarte atenta la carbohidrati, eliminand painea si deserturile din meniu.
Insa Jessica nu se infometeaza si nici nu se abtine atunci cand pofteste. "Uneori, cand chiar poftesti la ceva, cum ar fi un desert, trebuie sa faci cate o abatere de la dieta si sa il consumi. Daca poftesti si iti interzici ceva, va fi mai rau apoi," povesteste Jessica.

O zi obisnuita din viata actritei:

Micul dejun: O portie de terci de ovaz si capsuni.

Pranz: Salata si piept de pui sau peste.

Cina: Sashimi sau surse de proteine slabe si cat mai multe legume.

Gustari: Migdale sau fructe.


Cat despre antrenament, programul actritei se bazeaza pe exercitii de cardio (elliptical machine, bicicleta statica) timp de 30 de minute, de 4 ori pe saptamana. La acestea se mai adauga exercitii cu greutati, yoga.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod