Jennifer Aniston este multumita de cum arata

Aniston face parte dintre actritele cu cea mai frumoasa podoaba capilara. Fosta sotie a lui Brad Pitt are tot ce-i trebuie unei vedete: par frumos, dinti stralucitori si un corp de invidiat.
Rolul care a facut-o celebra este rolul lui Rachel Green din serialul "Prietenii tai". A castigat un Emmy si Globul de Aur, dar ce a facut-o celebra inca de la inceputul serialului, a fost coafura. Nu s-a schimbat nimic nici acum. Femeile continua inca sa mearga la coafor si sa arate fotografia actritei drept model.  

Isi mentine coafura folosind "Sedu Ceramic Flat Iron", obtinand astfel un par neted si drept. Pentru protectia acestuia foloseste "Kerastase Soleil Aqua Resist".
Acest produs o ajuta sa previna raul provocat de soare si de asemenea il hidrateaza si hraneste cu vitaminele B5 si E. Aceasta declara ca extensiile i-au stricat parul si ca a durat un an si jumatate pana ce acesta a crescut sanatos.


Tactici de ingrijire a pielii


Regimul lui Jennifer se bazeaza pe produse naturale, cele favorite fiind ale Dr. Hauschka si Jurlique, amandoua fiind cunoscute pentru ingredientele naturale, organice. Actrita este posesoarea unui ten imaculat, folosind de obicei foarte putin machiaj sau chiar deloc.
In 2006 aceasta a declarat ca foloseste sapunul de la Neutrogena pentru a-si curata fata.

Jennifer practica yoga, lucru ce o ajuta sa aiba un corp in forma. Instructorul favorit al actritei este Mandy Ingber pe care a ajutat-o chiar sa-si promoveze cartea.
De asemenea aceasta adora tratamentele da infrumusetare si masajele.


Botox sau nu?

Actrita declara ca nu planuieste sa foloseasca Botox, dar ca nu se stie niciodata. Deocamdata este multumita de cum arata: "Vreau sa zic un singur lucru: Nu am idee daca il voi folosi sau nu.
Nu sunt impotriva. Oamenii sunt liberi sa faca orice doresc
."

Jennifer a suferit doua operatii pentru a corecta deviatia de sept, in 1994 si 2007. Unii sunt de parere ca operatiile au fost facute doar pentru a-i modifica forma si nu din motive medicale. Indiferent de motive, un lucru este clar. Actrita are nasul perfect fetei sale si asta datorita Dr. Raj Kanodia, cel care s-a ocupat si de Cameron Diaz si Ashlee Simpson.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod