Halle Berry este multumita de varsta pe care o are

Halle Berry ramane, in ciuda varstei, una dintre cele mai frumoase si dorite femei. Frumoasa actrita declara: "Cand te apropii de varsta de 40 de ani, ceva incepe sa schimbe in corpul tau. Acelasi lucru mi l-a spus si Oprah si are dreptate."
"Ma simt mai puternica, de parca am trecut prin foarte multe si ma simt bine cu ceea ce am devenit. Mi-am dat seama ca nu conteaza ce cred ceilalti despre mine. Chiar nu conteaza. Ceea ce conteaza cu adevarat este ce cred eu despre mine."

"Anii trec, iar tu trebuie sa fi impacata cu tine si sa-i accepti cu gratie. Suntem coplesiti de problema tineretei, iar acum fiecare doctor din orice colt al lumii iti va sugera ceva care sa te ajute sa infrangi batranetea. Cred ca acest lucru constituie o mare problema. Eu nu voi apela la asa ceva. In privinta mea, ce vezi, asta ai."

Actrita nu se teme ca varsta ii va rapi din stralucire sau din celebritate si considera ca o noua etapa in viata ei va incepe. "Sunt si alte cai pe care vreau sa le parcurg," spune actrita facand referire la ambitiile si planurile de viitor legate de producerea de filme si chiar de deschiderea unei galerii de arta."

"Toata viata ceilalti au incercat sa ma convinga ca frumusetea este cel mai bun lucru pe care il detin. Dar am realizat ca nu este deloc asa. Daca intr-o buna zi acest lucru mi-ar fi luat, as mai ramane cu multe calitati spirituale."

Si totusi, care sunt micile trucuri pe care vedeta le foloseste pentru a fi frumoasa in permanenta? Iata aici cateva dintre micile secrete ale acesteia:

1. "Sunt o mare fana a tratamentelor faciale. La fiecare doua saptamani, merg la Matty European Skin Care in L.A."

2. "Fac sport sub supravegherea unui antrenor, exercitii cardio, greutati patru sau cinci zile pe saptamana. Imi place sa practic si yoga."

3. "Cand ma pregatesc sa ies in oras, nu-mi usuc parul si devine ondulat. Folosesc produse de la MOP si Avlon."

4. "Aplic lotiune de corp in timp ce pielea este inca umeda dupa dus si, deci, lotiunea este absorbita mai bine. Cea mai buna pentru mine este Dream Cream de la Lush."

5. "Ca parfum, folosesc o combinatie intre L'Artisan Parfumeur's Premier Figuier si Mimosa Pour Moi. Toti se intreaba ce folosesc."

6. "Nu ma simt bine cu foarte mult machiaj. Ador sa ma machiez, dar prefer machiajul natural si simplu."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod