Fii distrugatoare de calorii!

Actrita in toata puterea cuvantului inca de la patru ani, Sarah MichelleGellar a gasit timp mereu pentru gimnastica, iar de patru ani incoacechiar si pentru tae know. Si toate acestea in timp ce la scoala a fostun elev eminent.

De cand cu rolul lui Buffy din "Buffy, spaima vampirilor", Sarahtrebuie sa arate mai in forma ca oricand. Dar nu trebuie sa fii neaparat"distrugatoarea" cuiva (poate doar a propriilor calorii) pentru a-tidori sa arati ca ea. Totul este sa te tina!

Exercitii: "Practic kickboxing, tae kwan do, lupta de strada si gimnasticapentru rolul pe care il joc", a declarat Sarah.
Si parca nu ar fi deajuns, ea isi completeaza aceste exercitii cu yoga si un regim careii antreneaza circulatia cardiovasculara. Asa ca se plimba cu rolele,alearaga si cand are ocazia se mai catara pe o stanca sau un munte.

Mancarea: Evita prajelile, excesul de zahar, bauturile acidulate sicafeaua. In general este foarte atenta cu ceea ce mananca, dar nuse abtine cand isi doreste intr-adevar ceva cum ar fi mnacarea dinrestaurantul chinezesc favorit sau biscuitii de care s-a "atasat" incadin copilarie.
De fapt sushi a fost permanent intalnita in dietele eidin ultimii ani. Alt element esential? Apa. Rar o vezi undeva fara osticla de apa. De preferinta rece.

Rasfat: Masaj saptamanal.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod