Eva Mendes: "Nu-mi plac exercitiile cardio"

Actrita Eva Mendes este una dintre cele mai dorite actrite de la Hollywood. Cum reuseste? Desi obisnuia sa manance nesanatos si sa uite de antrenamente, actrita a descoperit beneficiile unui stil de viata sanatos.
Cand Eva a decis sa-si transforme corpul schimbandu-si dieta alimentara si incepand un program de exercitii, a apelat la sfaturile prietenei sale Halle Berry. Aceasta i l-a recomandat pe Harley Pasternak, antrenorul care a pregatit-o pentru "Catwoman".

"Harley este cel care m-a adus in sala de gimnastica si m-a invatat cum sa mananc sanatos," declara Eva.


"Traiam doar cu produse de la fast - food"


Nascuta in Miami si crescuta in Los Angeles, Eva este cea mai tanara dintre cei 4 copii ai unei familii cubaneze. "Am crescut consumand carne, cartofi, fasole, orez si foarte multa paine alba," povesteste actrita.

La 20 de ani, la inceputul carierei, actrita avea un stil de viata dezastruos. "Eram tot timpul in masina, de la o auditie la alta si traiam doar cu produse de la fast-food. Rezultatele incepusera sa apara. Nu mai aveam deloc energie si nu mai eram la fel de atragatoare in jeansi. Singura solutie pentru dieta mea a fost sa inlocuiesc mancarurile preferate cu cele sanatoase, alegand produse cu gusturi asemanatoare, dar mult mai sanatoase."

Pentru pranz si cina, Eva opteaza de obicei pentru somon, orez brun si multa salata. "Sa invat sa iubesc verdeturile nu a fost un lucru deloc usor. Imi doresc sa ajung la punctul in care o sa poftesc la salate."

Cat despre gustari, Eva adora sa rontaie tot timpul, dar este foarte atenta la alegerea lor: sa fie sanatoase si gustoase.


"Ii datorez totul lui Harley"

"Cand am intalnit-o prima data pe Eva, aceasta mi-a povestit ca nu face parte din persoanele carora le face placere sa petreaca mult timp la sala de gimnastica. In cateva zile insa, totul s-a schimbat. Cum am reusit? Motivatia este secretul. In fiecare saptamana i-am schimbat programul de exercitii, atat exercitiile, intensitatea cat si numarul de reprize si seturi," declara antrenorul Harley Pasternak.

Actrita isi incepe antrenamentele cu 5 minute de incalzire pe banda rulanta apoi trece la exercitii cu greutati si cardio (sarituri cu coarda).

"Nu-mi plac exercitiile cardio. In fiecare zi trebuie sa alerg pe banda rulanta sau sa fac sarituri cu coarda. Poate ca procesul nu este unul foarte placut, dar iubesc rezultatele."

Cand actrita s-a hotarat sa-si schimbe stilul de viata, nu stia foarte multe despre diete si exercitii. Dar Harley stie sa explice foarte bine clientelor sale "cum" si "de ce" pentru fiecare alegere care implica dieta alimentara si programul de antrenament.

"Intotdeauna are informatii sa-mi ofere despre exercitii si nutritie. M-a ajutat sa-mi pastrez formele si sa obtin un corp tonifiat. Ma trezesc in fiecare dimineata plina de energie, mananc sanatos si ma simt minunat. Am invatat chiar sa ma simt bine in sala de gimnastica. Toate datorita lui," declara actrita.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Oana pe 1 Sep 2007, 13:33
    :)

    nu stiam ca si vedetele au probleme de genul asta! daca vrem sa slabim trebuie sa ne straduim caci noi am vrea sa slabim printr o minune, poate, si nu sa renuntam la mancarurile preferate. dar trebuie sa ne gandim la sanatatea noastra si sa mancam sanatos! de asemenea, sportul este sanatos. sport si mancare sanatoasa in cantitati mici si la ore potrivite..asta e solutia!:)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod