Emma Bunton se mentine prin dans

Fosta Spice Girls, cantareata Emma Bunton, arata fantastic fara diete. Totul se datoreaza unei alimentatii sanatoase completata de un program format in cea mai mare parte din exercitiul ei preferat: dansul.
Ca si Catherine Zeta Jones, care si-a recapatat greutatea dupa sarcina prin dans zilnic, Emma reuseste sa se mentina in forma facand ceea ce ii place cel mai mult.

"Intotdeauna am fost de parere ca dansul este un exercitiu bun. Daca gasesti ceva care chiar sa-ti placa, atunci aceasta este cea mai buna cale de mentinere a greutatii. Trebuie sa faci ca antrenamentul sa fie placut. Du-te la un curs sau gaseste-ti o activitate placuta. De asemenea aleg mersul pe jos in locul masinii cand merg la cumparaturi. Chiar si activitati mici ca acestea ajuta. Nu trebuie sa te duci la sala si sa faci ore intregi de exercitii. Totul depinde de stilul de viata al fiecaruia. Eu, de exemplu, fac exercitii cand privesc un meci de fotbal in fata televizorului," spune cantareata.

Emma a avut o banda rulanta pentru alergat in dormitor, pe care nu a folosit-o niciodata. "Acum am mutat-o in alta camera, dar cred ca nu mai functioneaza." Cantareata incearca sa alerge cel putin 20 de minute pe zi, daca crede ca a luat in greutate. "Prefer sala de gimnastica, ascultand muzica."


"Nu tin diete ciudate"

Cat despre obiceiurile alimentare, Emma face eforturi pentru a manca sanatos. Nu este o admiratoare a dietelor sau a programelor de alimentatie urmate de multe dintre vedete.

"Mi-ar lua cu 3 ore mai mult sa-mi fac cumparaturile, daca as urma vreo dieta celebra. Nu-mi pot permite. Cand sunt in Italia, mananc foarte multe paste, mancarea mea preferata. Nu cred in interzicerea unor alimente. Totul trebuie facut cu moderatie. Pentru mine, o alimentatie sanatoasa consta in consumul de fructe pentru micul dejun si a multor legume," declara Emma.


"Exista prea multa presiune asupra vedetelor"


Spre deosebire de fostele ei colege (Geri Halliwell, Mel C si Victoria Beckham), greutatea Emmei nu a avut niciodata fluctuatii prea mari, nefiind niciodata exagerat de slaba. Mel si Geri au declarat ca au suferit de tulburari alimentare, iar Emma este de parere ca vedetele sunt supuse unei presiuni prea mari pentru a arata incredibil de slabe.

"Cred ca este greu sa fii persona publica in aceste vremuri. Pe timpul cand exista Spice Girls, nu ni s-a intamplat niciodata sa ne faca poze cineva cand eram in fuste si sa poate spune ca avem celulita. Lucrurile s-au schimbata de-a lungul anilor. Acum, mai mult ca niciodata, se asteapta ca vedetele sa arate perfect. Sunt norocoasa, eu, familia si prietenii mei suntem multumiti si fericiti. Refuzam sa ne facem griji in privinta greutatii. Prea multe griji nu fac decat sa inrautateasca lucrurile, sa fiu sincera. Femeile din showbiz sunt foarte preocupate de acest aspect, asa ca sa ai prieteni care nu fac parte din aceasta lume, ajuta."


"Prietenii adevarati ma tin cu picioarele pe pamant"


"Pe cei mai vechi prieteni ii cunosc de cand aveam 4 ani si ador sa iau pranzul cu ei, sa stam in pat sa privim la televizor si sa mancam ciocolata. Prietenii si familia sunt cei care m-au ajuat sa ma mentin normala si cu picioarele pe pamant. Sunt ca orice fata. Ma privesc in oglinda si imi vad defectele. Cateodata vad partile bune, iar cateodata pe cele rele. Sunt multumita de felul in care arat acum, dar am fost intotdeauna fericita sufleteste, si cred ca asta se vede. Fac exercitii fizice daca simt ca am exagerat cu dulciurile. Dar asta doar pentru e echilibra totul. Conteaza sa ma simt bine cu mine insami."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod