Cum se pastreaza sexy?

Starurile tale preferate nu inceteaza sa te uimeasca. Stii cum reusesc sa-si pastreze silueta? Iata aici cateva dintre metodele folosite de acestea.
Penelope si Pilates

Splendidul star din "Volver" nu sare niciodata peste mese si nu se infometeaza. In schimb, Penelope Cruz se pare ca datoreaza totul metodei Pilates, care o ajuta sa-si tonifice muschii, conferindu-i un corp de dansatoare.


"Dream girl"

Jennifer Hudson arata ca o "dream girl" si inainte sa slabeasca 27 de kilograme. Dar acum, frumoasa cantareata si actrita arata fabulos, dupa ce a renuntat la alimente prajite si a inceput un program de fitness care include si 5 zile pe saptamamna de alergare.


A refuzat sa slabeasca

Ne-a placut in rolul lui Emily Blunt din "Devil wears Prada", dar si mai mult ne-a placut faptul ca a refuzat sa piarda din greutate pentru rol. Cu un asemenea corp, cine si-ar dori sa slabeasca?


11 kilograme cu yoga

Voluptoasa actrita din "Grey's Anatomy" este diferita de actritele foarte slabe pe care le vezi de obicei la televizor. Sara Ramirez a declarat ca a reusit sa slabeasca 11 kilograme practicand yoga.


Anti - plictiseala

Pierzand aproximativ 9 kilograme, Drew Barrymore este intr-o forma de zile mari, asta vazandu-se si pe  micile ecrane. Cum a reusit? Drew a declarat ca are un nou program de exercitii, care o ajuta sa nu se plictiseasca.


Brate frumoase

Faimoasa pentru modul in care isi transforma corpul pentru diferitele roluri pe care le interpreteaza, Renee Zellweger nu inceteaza sa-si uimeasca fanii cu fizicul ei. Actrita a declarat ca reuseste sa-ti mentina bratele frumoase prin alergare si exercitii cu greutati.


Mergi mult si slabesti

Katherine Heigl, o alta actrita sexy din "Greys Anatomy", a declarat ca este foarte greu sa mananci sanatos cu atata mancare nesanatoasa care se gaseste pretutindeni. Ca metoda de ars calorii, aceasta foloseste mersul. Merge foarte mult pe jos, fara sa simta ca se antreneaza.


Picioare zvelte


Micuta vedeta a Hollywood-ului arata tot timpul zvelta, tonifiata si chic. In afara de faptul ca alearga foarte mult dupa cei doi copii ai sai, lucru ce o ajuta probabil sa se pastreze in forma, Reese Witherspoon a declarat ca este o fana a exercitiilor tonice, fie ca includ sau nu folosirea de greutati. Picioarele zvelte ale actritei sunt dovada ca acestea au efect.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod