Cum se intretine Jessica Biel?

Cine nu a invidiat-o macar o data pentru corpul frumos lucrat? Multe femei ar da orice pentru un asemenea corp. Cata munca depune la sala si la ce placeri culinare renunta pentru a arata atat de bine?
Se pare ca actrita a incercat multe diete ciudate in trecut (cea mai ineficienta s-a dovedit a fi "fara zahar, fainoase, lactate si sare, permise fiind doar prajiturile de orez si orez brun) dar acum a descoperit ce functioneaza in cazul ei: sa manance moderat si sanatos 6 zile pe saptamana, iar in a saptea sa se rasfete.

"Consider ca moderatia este secretul. Am foarte mare grija la ce consum si ma antrenez mult. Dar mai fac si exceptii. Merg uneori la restaurant si consum tot ce doresc.
Stiu ca este greu, dar nu exista nicio pastila magica sau licoare. Fiecare are zone ale corpului de care nu este multumit. Zonele care imi fac probleme sunt coapsele, posteriorul si picioarele. Mi-as dori sa fiu un model pentru adolescente si sa le demonstrez ca nu trebuie sa fii foarte slaba pentru a fi frumoasa. Sa ai un corp puternic, sa te antrenezi si sa mananci sanatos, conteaza
," declara Jessica.

Frumoasa actrita se antreneaza de 5 ori pe saptamana, fiecare antrenament cuprinde exercitii de tonifiere pentru posterior.


"Imi place sa fac sport, iar faptul ca apar in filme de actiune m-a ajutat mult. Astfel mi-am schimbat programul de antrenament, dieta alimentara si stilul de viata. Am invatat despre nutritie si am fost motivata sa petrec mai multe ore antrenandu-ma," povesteste actrita.

Jessica are parte de 3 mese pe zi si 3 gustari, 6 zile pe saptamana. Iata ce consuma Jessica intr-o zi, exemplu pe care il poti urma.

Micul dejun: Terci de ovaz cu lapte degresat si un pahar de suc de portocale.

Gustare: O banana sau cateva migdale nesarate.

Pranz: Carne de pui cu paste si legume.


Gustare: Fructe.

Cina: Somon file cu lamaie.

Gustare: Turte de ovaz si un pahar de suc de fructe.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • georgiana pe 6 Oct 2007, 17:01
    exceptional

    nu cred k as putea sa manak asa km face jessica...dar dak ar fi cineva kre sa ma supravecheze si sa imi spuna..cred k as reusi...BV JESSICA

    0
    0

  • oly pe 13 Aug 2007, 12:31
    wow

    wow...yo una sincer n-as putea sa mananc chiar asa!:)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod