Cum isi gasesc timp pentru antrenamente?

Ti-ai dori sa faci gimnastica dar nu ai timp? Cateodata ai un program atat de incarcat incat singurele ore in care ai putea sa faci cateva exercitii sunt cele din timpul pranzului sau seara, dupa servici. Dar oare, starurile, cum reusesc sa-si faca timp pentru antrenamente?
Aici vei gasi cateva raspunsuri la aceasta intrebare.

"Ma trezesc foarte devreme, in special in zilele pline si merita. Astfel am energie toata ziua." - Rebecca Romijn, "Ugly Betty"

"Practic yoga in fiecare zi. Ma trezesc dimineata foarte devreme sau practic in pauza de pranz sau seara cand ajung acasa. Ma face fericita si tot ce fac mi se pare mai usor." - Minnie Driver, "The Riches"

"Eu am o bicicleta statica, asa ca la sfarsitul zile ma antrenez si invat replicile pentru a doua zi in acelasi timp." - Kristanna Loken, "Painkiller Jane"

"Dimineata, pun muzica si alerg pe banda rulanta." - Marisol Nichols

"Am elliptical machine (un aparat ce combina bicicleta cu stepper-ul) in cabina." - Courteney Cox, "Dirt"

"Este foarte greu.
Eu lucrez de obicei 12 - 13 ore pe zi. Am un antrenor foarte bun, dar am si o banda rulanta acasa care ma ajuta enorm de mult." - Lauren Graham, "Gilmore Girls"

"Cand sunt foarte ocupata incerc sa mananc sanatos si sa ies la o plimbare de 30 de minute cu bicicleta sau sa fac jogging." - Cobie Smulders, "How I Met Your Mother"

"Imi plimb cainele inainte de a pleca la servici. Nu fac foarte mult efort. Trebuie doar sa te menti sanatos. Nu-mi doresc sa devin prea slaba, ci sa fiu sanatoasa ca sa ma pot bucura de viata." - Sarah Jones, "The Wedding Bells"

"Ma trezesc foarte devreme pentru a ma antrena, uneori chiar si la 4:00." - Lisa Edelstein, "House"
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod