Cum a slabit Katie Holmes dupa nastere

Cand Katie Holmes a dat nastere primului ei copil, a stiut exact cui sa-i ceara ajutorul pentru a-si reintra in forma: noii ei prietene, Victoria Beckam. Katie a fost sfatuita sa citeasca "The Flavour Point Diet", scrisa de Dr. David Katz.
Ce este The Flavour Point Diet?

"Toti stim ca trebuie sa mancam putin pentru a slabi. Atunci de ce mancam un pachet intreg de biscuiti cand putem lua doar unul? Si de ce cativa cartofi pai nu sunt niciodata de ajuns?", se intreaba Dr. Katz. Raspunsul, crede el, e unul simplu: aroma.

El recunoste importanta aromei in dietele moderne, aceea de a ne stimula apetitul.

The Flavour Point Diet functioneaza pe principiul de a nu amesteca aromele si de a se baza pe mancarurile formate din putine ingrediente.
"Cu cat este mai mare lista de ingrediente, cu atat creste si numarul de arome, iar asta ne va stimula mai mult apetitul," spune Dr. Katz.

Dr. Katz crede ca dieta lui ne poate ajuta sa ne saturam mai repede si sa nu ne mai dorim sa consumam nimic altceva. El recomanda sa avem un singur tip de aroma in fiecare zi. "In timp ce varietatea de arome stimuleaza apetitul, repetarea acesteia il micsoreaza."


Cum functioneaza?

"In primele 4 saptamani ale dietei trebuie sa folosesti acelasi tip de aroma la toate mesele," sfatuieste Dr.
Katz.

De exemplu, in "ziua cu pere" poti avea prajiturele cu pere la micul dejun, o salata cu pere pentru pranz si friptura cu pere la cina.

Dieta nu interzice alte tipuri de alimente, singura regula fiind sa pastrezi un singur tip de aroma.
Sotia Dr. Katz este expert in arta culinara si a scris majoritatea retelor pentru aceasta dieta.

Tipurile de arome folosite sunt: stafidele, perele, rosiile, ceapa, spanacul, cimbrul, lamaile, portocalele si ciocolata.

In saptamana 5 si 6, faza a doua, mesele contin o combinatie de mai multe arome.
De exemplu, micul dejun poate fi de lamaie, pranzul cu busuioc iar cina cu rosii.

Faza finala a dietei este permanenta. Poti avea o varietate de mancaruri.

"Mancarurile sarate sunt bune, ca si cele picante si cele dulci, dar ca nu poti sa le ai pe toate in acelasi timp. Poti avea un mic dejun dulce cu miere si fructe, apoi un pranz din oua si paine prajita. Ce nu poti avea este un pranz format dintr-un sandwich si o bautura carbogazoasa, sau la micul dejun  oua sarate si gem dulce. Dupa 3 saptamani de dieta, faza a treia va veni de la sine," spune Dr.
Katz.


Cate kilograme poti pierde

Poti pierde aproximativ 7 kilograme in 6 saptamani. "Asta inseamna cam 1 kilogram pe saptamana. Vei slabi incet, dar constant si pentru mult timp," spune Dr. Katz.

Dieta promite, deasemenea, sa ajute sistemul imunitar, somnul si la o viata sexuala mai buna.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod