Ce recomanda vedetele pentru silueta?

Iti doresti sa arati la fel de bine ca vedeta preferata? Aici vei gasi cateva trucuri folosite de celebritati pentru a-si pastra silueta zvelta.
Apa, apa si iar apa...

In afara de surf, Cameron Diaz se mentine consumand 2 l de apa pe zi plus ceaiuri de plante si sucuri de fructe si legume.    


Mult ceai verde
    
Desi era cunoscuta pentru corpul ei frumos lucrat, Sophie Dahl s-a alaturat vedetelor "foarte slabe" si atribuie o parte din vina ceaiului verde.


Exercitii fizice zilnic

Fergie, componenta trupei "Black Eyed Peas" declara ca nu a renuntat complet la carbohidrati si ca prefera sa se antreneze 7 zile pe saptamana.


Sport si o dieta sanatoasa

Desi a reusit sa piarda din kilograme rapid folosind sirop de artar si piper cayenne pentru filmul "Dreamgirls", Beyonce nu recomanda aceasta dieta. Acum aceasta se antreneaza de 5 ori pe saptamana, danseaza mult si si-a angajat un nutritionist care are grija de regimul alimentar.


Lamaie si chipsuri

Actrita din "Sex and the City", Kim Cattrall sustine ca sucul de lamaie adaugat pe chipsuri dizolva grasimile si asta o ajuta sa nu se ingrase.


Doar cina

Dupa nasterea fiului sau, Liz Hurley a reusit sa scape de kilogramele in plus rapid. Cum? Aceasta a declarat ca a reusit sa slabeasca "sarind" peste micul dejun si pranz, trecand direct la masa de seara.


O zi de ospat

Sophie Anderton reuseste sa-si pastreze silueta mancand sanatos, salate si peste, 6 zile pe saptamana, iar in a saptea zi se ospateaza cu orice pofteste.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod