Kama Sutra Ilustrata

Interpretari moderne incluzand cele 64 de doctrine ale placerii, regulile referitoare la modul cum se face curte unei femei si viata curtezanelor.

Pasaje alese din lucrarea originala hindusa. Splendid ilustrata cu opere de arta reprezentative pentru erotismul indian. Ghidul modern ideal pentru intelegerea lucrarii originale.

Originile lucrarii Kama Sutra se regasesc in urma cu doua mii de ani in orasul sacru Benares de pe Gange. Scrisa de inteleptul hindus Vatsyayana, Kama Sutra reprezinta mai mult decat o colectie de pozitii sexuale. Mai curand se constituie intr-un compendiu de reguli privind traiul intr-o socitate civilizata si bine organizata.



Acest ghid intim al relatiilor cuprinde reguli privind felul cum se face curte unei femei, casatoria, adaptarea la viata conjugala, precum si pastrarea dragostei si a varietatii in cadrul casniciei. De la ritualuri si traditii, la viata unei sotii si actele de amor propriu-zise, fiecare subiect abordat este frumos ilustrat.

Kama Sutra Ilustrata ofera cititorului modern prilejul de a urmarii pasaje alese din textul tradus de Sir Richard Burton in sec al XIX- lea, insotite de interpretari moderne ale semnificatiilor textului original.

 

Poti cumpara cartea "Kama Sutra Ilustrata" de Anne Johnson, aparuta la Editura Pro de pe site-ul www.metropolis.ro la pretul de 43.50 RON.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod