Ce le motiveaza pe vedete?

Le-ai admirat intotdeauna puterea de a urma diete stricte si de a se antrena zilnic. Ce reuseste sa le motiveze?
Iata cateva raspunsuri de la vedetele favorite.

"Imi doresc sa am un corp frumos pentru multi ani si din acest motiv trebuie sa am grija de el." - Marcia Cross, "Desperate Housewives"

"15 milioane de oameni te urmaresc in fiecare saptamana. Acest lucru sigur te motiveaza." - Molly Sims, "Las Vegas"

"Fanii. Cand acestia declara ca arati mai bine in realitate, inseamna ca arati grasuta la TV si ca trebuie sa te antrenezi mai mult." - Constance Marie, "George Lopez"

"Sa ai elliptical machine acasa. Este mult mai usor astfel sa te antrenezi inainte de a pleca la munca, dimineata. Daca trebuie sa ajung la munca la 7:00 dimineata, nu am chef sa ma trezesc la ora 5:00 pentru a pleca la sala de gimnastica." - Katherine Heigl, "Grey's Anatomy"

"Sa te afli in permanenta in fata camerei. Aceasta iti mai adauga 4 kilograme. Practic yoga de 3 ori pe saptamana si merg la gimnastica de 2 ori pe saptamana. - Sela Ward, "House"

"Nu sunt multumita de posteriorul meu si-mi doresc sa pot incapea in hainele mele. Ma simt foarte bine atunci cand ma antrenez." - Traylor Howard, "Monk"

"Pur si simplu, imi este frica ca nu voi mai lucra." - Lauren Graham, "Gilmore Girls"

"Sunt obisnuita sa ma antrenez. Dar cand trebuie sa port bikini, atunci muncesc foarte mult pentru a arata bine. Acum merg la sala de gimnastica de doua ori pe zi." - Charisma Carpenter, "Veronica Mars"

"Actorii trebuie sa arate in permanenta bine. Dar antrenementele ma ajuta si sa ma simt foarte bine. Chiar daca nu-mi place sa ma trezesc devreme pentru a pleca la sala, stiu ca ma voi simti foarte bine la intoarcere." - Rashida Jones, "Wanted"
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod