Carmen Electra recomanda striptease-ul pentru silueta

A pozat pentru "Playboy" si este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai sexy actrite inca de la aparitia ei in "Baywatch".
Actrita adora sa practice dansuri erotice si striptease ca metode de ardere a caloriilor, reusind astfel sa se pastreze in forma.


"Ma distram si in acelasi timp imi lucram si corpul"

"Cred ca dansatoarele de striptease sunt extraordinar de sexy. De fiecare data cand merg intr-un asemenea club, le admir. Mi se pare ca acestea arata incredibil si au siluete fantastice. In legatura cu miscarile de striptease, acestea pot fi folosite si in dormitor."

Inainte de a descoperi beneficiile dansurilor exotice, Carmen a practicat yoga.
Aceasta a descoperit beneficiile dansurilor exotice in 2003, la repetitii.

"In perioada repetitiilor, corpul meu a devenit mai zvelt. Nu aveam multe kilograme in plus de care sa scap, dar m-a ajutat sa imi tonific corpul. Ma distram si in acelasi timp imi lucram corpul."

Carmen a fost atat de incantata de rezultate incat, in 2003, a scos o serie de DVD-uri numita "Carmen Electra's Aerobic Striptease".


"Dansatoarele isi lucreaza fiecare muschi"


Actrita a reusit sa faca din striptease o metoda buna de a scapa de kilograme, dar nu este singura vedeta care beneficiaza de pe urma dansurilor exotice.
Jennifer Aniston, Angelina Jolie si Kate Moss isi pastreaza silueta dansand.

"Cred ca majoritatea femeilor isi doresc sa fie sexy. Este plictisitor sa faci aceleasi exercitii in fiecare zi si din acest motiv striptease-ul este o minunata alternativa de a te mentine in forma. Este foarte greu sa te pastrezi motivata daca trebuie sa alergi pe banda rulanta. Dar poti face ceva distractiv si in acelasi timp benefic pentru silueta ta."

"Dansatoarele isi lucreaza fiecare muschi. Acestea isi indoaie genunchii, misca soldurile si executa multe alte miscari care le ajuta sa-si tonifice corpul.
Am fost la cluburi de striptease pentru a privi dansatoare si a putea invata mai multe
."


"Consum 6 - 8 cutii de Cola pe zi"

Carmen declara ca dansul este combinat cu exercitii si ca este foarte atenta la ce consuma.

"Cateodata merg la sala de gimnastica, uneori fac o plimbare sau abdomene, iar alteori dansez. Depinde de starea de spirit. Cu privire la alimentatie, am tendinta de a consuma multe proteine ca sushi, legume sau carne de pui."

Dar frumoasa actrita are un viciu: Coca - Cola.
"Nu pot rezista acestei bauturi. Consum 6 - 8 cutii de Cola pe zi. Sunt dependenta."
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bestia pe 30 Aug 2007, 20:02
    ce fac femeiel sa fie mumoase....::)))

    eu kred k trebui sa avem grija ce mank inca de la 15-16 ani...mai ales k atunci suntem si in crestere...nu se pune vb de o dieta...k nu cazul...dar dak incepi de la 15-16 sa ai grija de alimentatia ta si sa faci anumite exercitii in timpul liber...de intretinere...e super bine...eu asa am facut...si akm la 19 ani sunt mandra de corpul meu...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod