Leacuri pentru picioarele obosite si umflate

Dupa o zi de munca si de alergat prin caldura, picioarele tale sunt obosite, te dor si sunt putin umflate. Vrei sa stii ce remedii te pot ajuta?
1. Odihneste-ti picioarele aproximativ 10 minute, stand intinsa si sprijinindu-le de perete. Sau mai poti sa stai pe podea si cu picioarele sprijinite pe un scaun. Senzatia de picioare inflamate va disparea imediat.

2. Scufunda-ti picioarele intr-un lighean cu apa rece.

3. Roteste o cutie de bere de la frigider peste picioarele obosite.

4. Stropeste-le cu un spray racoritor pentru picioare. In general, cele cu menta sunt foarte eficiente si pe care trebuie sa le tii in frigider in zilele de vara.

5.
Scufunda-ti picioarele intr-un lighean cu apa calduta (5-10 minute) in care au adaugat saruri minerale. Mai adauga si cateva picaturi de ulei esential de lavanda si vei avea picioarele odihnite.

6. Un masaj este deosebit de eficient si relaxant pentru picioare. Amesteca 2 lingurite ulei de masline extravirgin, de jojoba si de soia cu 3 picaturi ulei esential de lavanda, 1 picatura ulei esential de musetel si 1 picatura ulei esential de muscata si maseaza-ti delicat picioarele.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simona pe 1 Aug 2007, 17:19
    picioare umflate

    sunt de acord cu sfaturile de mai sus.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod