10 sfaturi pentru un corp demn de Hollywood

Michael George face parte dintre antrenorii care "au sculptat" cele mai dorite corpuri din lumea filmului. Acesta stie cum sa ajute o actrita sa fie gata de filmari in doar 4 saptamani. Mai mult de atat, acesta le poate sfatui cum sa-si pastreze corpul zvelt si sexy chiar si atunci cand nu au filmari.
 Iata cateva dintre secretele acestuia:
   
1. Pentru ca o actrita sa fie gata de filmari in scurt timp, reteta lui George este: "Dieta stricta, 5 zile de exercitii cu greutati pe saptamana si 6 zile de cardio."

2. Sfaturi pentru dieta: "Pentru controlarea greutatii, urmeaza un plan nutritional format din 5 mese pe zi, la care insa mananci putin, in locul celor trei. Alimenteaza-ti corpul mancand la fiecare 2 - 3 ore. In acest mod metabolismul tau va functiona la nivel optim."

3. George isi antreneaza clientii folosind o tehnica pe care o numeste "Intergrated Motivational Fitness". A creat acest concept pentru a preveni plictiseala care ii cuprinde pe multi dintre cei care se antreneaza.
Pentru a mentine interesul clientilor, acesta sugereaza noi exercitii de cardio in fiecare zi: "Luni poti face aerobic, o buna metoda sa-ti imbunatatesti aglitatea si echilibrul. Marti poti lucra la aparate: 15 minute la banda rulanta, 15 minute la StairMaster, 15 minute la bicicleta statica. Miercuri poti incerca boxul aerobic care te ajuta la arderea caloriilor si cresterea puterii. Joi alege un joc de echipa ca baschetul sau voleiul. Vineri alege inotul, care te ajuta sa arzi caloriile rapid. Sambata du-te la cursul de Power Yoga, arzi calorii, castigi flexibilitate, iar mintea ta are ocazia sa se linisteasca. Duminica iesi la plimbare. Plimba-te cu bicicleta pe munte, fa alpinism sau plimba-te cu familia."

4. Conform spuselor lui George, unul dintre beneficiile varietatii exercitiilor din antrenamentul tau, este ca face dintr-un antrenament obisnuit un antrenament cardiovascular.
Incercand noi activitati in mod constant, nu numai ca vei invinge plictiseala, ci vei si antrena mai multe grupe de muschi, iar rezultatele se vor vedea mai repede.

5. Pentru a face exercitiile pentru abdomen mai grele, George le mai adauga ceva. Pentru actrite si noi mamici ca Reese Witherspoon, George recomanda ridicarea picioarelor in aer incrucisandu-si gleznele, facand astfel mai eficiente exercitiile.

6. In locul vechilor exercitii cu ghemuiri, George a sfatuit-o pe Jennifer Lopez sa faca "ghemuire si ridicare" pentru a-si intari muschii picioarele: Cu picioarele departate, indoaie genunchii usor si coboara corpul pana esti aproape sa sezi. Apoi ridica-te pe varful picioarelor. Este recomandat sa faci 2 seturi de cate 25.

7.
O parte din antrenamentul pentru brate pe care George l-a facut pentru Jennifer Aniston este o miscare pe care poate ti-o amintesti de la ora de gimnastica. Cu mainile la nivelul umerilor se fac miscari circulare un minut in fiecare directie. Se fac 3 seturi.

8. George este cunoscut si pentru faptul ca a ajutat-o pe Meg Ryan sa obtina bicepsi de invidiat. Iata cum iti poti lucra si tu bicepsii: incearca sa faci 12 ridicari cu greutati de 3,5 kg, si apoi 12 cu 2,5 kg.

9. George a fost un copil grasut si rebel cu obiceiuri alimentare nesanatoase, dar apoi a invatat sa foloseasca puterea mintii si a corpului. El impartaseste aceasta pasiune clientilor lui. "Fitness-ul in combinatie cu spiritualitatea mi-a schimbat viata.
Faptul ca am invatat cum sa am grija de corpul si mintea mea prin exercitii consecvente si alimentatie adecvata, a adaugat calitate vietii mele."


10.
Daca esti indispus din cauza vremii sau prea obosit ca sa te antrenezi, nu ceda si urmeaza-ti programul obisnuit. Daca ai migrene, George iti recomanda plimbarile sau yoga. Daca suferi de PMS inceraca ciclismul sau mersul pe banda rulanta.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • damian pe 24 Nov 2007, 16:26
    Diete

    Excelent articol, daca s-ar putea si cu indicatii pentru varste intre 40-50 ani. Multumesc.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod